Sambata (22.05) am fost sunat pentru reinnoirea abonamentului. Mi s-a propus si achizitia unui telefon, am ales un S21+ redus de la ~ 5000 lei la ~3500 (pretul pietei)si pentru ca sunt baiat bun si le platesc abonament de peste 12 ani mai primesc o rdeucere si il iau cu ~3100. Bun! S-au gandit ei sa dau un avans de aproape 1400 lei si 14 Euro pe luna rata, timp de 2 ani, plus abonamentul de 8 Eur . Am zis sa marim avansul la 2000 lei, sa vedem ce iese. Rezultat: 2000 lei avans, 8 Euro pe luna rata si 8 Euro abonament. Imi confirma de 3 ori. Perfect, batem palma! Marti suna curierul, zice " Gogule , vine coletu', ai de plata 2500 lei, pregateste buletinu' ! " Stai asa ca intelegerea a fost cu 2000 ?! Dau refuz, nu-l iau, sun la 300. Acolo, vad si ei in sistem ca de fapt e vorba de 3500, cu avans de 2500, dar ma vor suna de la ofertare. Azi (miercuri) ma suna: "Draga domn, am ascultat convorbirea de sambata cu colega, n-ai inteles tu, tel-ul e 3500 lei, la oferta!!!" O pun sa asculte din nou convorbirea. "Draga domn, n-ai inteles, era vorba de abonamentul de 14 Euro" II explic ca nu am vorbit nicio secunda de abonamente de 14 Euro, ma pune pe HOLD, mai asculta odata convorbirea, imi da dreptate si imi spune pe ocloite ca a gresit colega, ca sa le dau telefonul inapoi ca una ca alta. II explic ca telefonul nu l-am luat, abonamentul nu-l mai prelungesc si ca maine ma portez.... Pai nu poti ca tre' sa se intoarca telefonul la ei in depozit si peste 10 - 14 zile, mai vorbim! Daca greseam eu cu plata sau voiam sa reziliez un contract mai devreme, sa vezi ce plateam ! Ei au voie sa greseasca, sa minta ,sa insele. Vreu sa ma portez maine, dar nu pot. Sper sa pot sa ma portez intr-un viitor cat mai apropiat
P.S. ...Nimic