anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imputernicire pentru administrare cont Orange

Ascary
Campion certificat
Salut prieteni,o ruda pleacă în străinătate o perioada mai lunga și vrea să-mi facă mie împuternicire pentru a-i administra abonamentul,mă refer la negocieri la prelungire,sesizări etc. As vrea să știu dacă este un formular tipizat sau pot sa fac asta direct la notar. Dacă aveți mai multe sfaturi privind această procedură le aștept cu plăcere. Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
1. Trebuie sa mergi la notar și sa faci o procura persoanei desemnate sa se ocupe de contul tău în absența ta la Orange. 2. Trebuie să vă prezentați amândoi în Orange Shop și să faci o cerere de împuternicire în care delegi persoana X ca să facă modificări pe cont. Ambele documente, procura și împuternicirea, rămân la Orange.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Ascary
Campion certificat
Încă nu Daniela H. Titularul abonamentului ar vrea sa îmi cesioneze contractul. Daca și Orange va fi de acord cu cesionarea atunci nu o sa mai am nevoie de procura. In caz că nu,atunci voi proceda după cum mi-au explicat colegii mai sus. Vă țin la curent.