anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Iar scumpire?

GEKO
Explorator

Fiind abonat in retea de 13 ani am tot dreptul sa intreb comunitatea:

Acum 1 an scumpire cu 1 euro, anul asta din aprilie din nou cu alt euro iar cei de la cartela nu sunt afectati deloc. De ce? Ei nu folosesc aceeasi retea, aceleasi servicii care necesita investitii majore? Sau unul din motivele cresterii de preţ - "majorarea constantă a costurilor legate de furnizarea de servcii mobile (chirii, întreţinere, mentenanţă, combustibil, echipamente tehnologice) se aplica doar la cei cu abonament fiind mai cu motz?

1 Soluţie acceptată‚

Daca nu apare notificare in factura curenta, nu, nu se va scumpi.

Totusi, recomand citirea facturii pentru a nu avea surprize. La mine, cand s-a emis factura cu notificare de majorare, in SMS (pe langa faptul ca era dublu ca marime) avem si textul: "[...]Factura contine si informatii referitoare la schimbarea unor conditii contractuale, printre care si majorarea pretului serviciilor furnizate [...]"

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Nu știu dacă înțeleg asta.

Dacă am abonament Orange, pe mobil, pot fi abonat Vodafone în același timp? Sau... Digi? Aleg eu?

Glumesc...

Razvan
#StarMember

Da, el a acceptat soluția propusă, acu ce poți să-i faci. Eu aș fi procedat altfel, în fine, fiecare  cum își așterne, așa doarme. 

Blue12
Senior

Daca primesti notificare pe factura/email cu privire la scumpire (eu nu am primit, dar totusi am sa sun candva la 300 pentru a intreba daca ma "calific" pentru aceasta majorare sau nu), poti sa depui o reclamatie pe orange.ro/contact, in partea de jos a paginii unde scrie "Trimite-ne un mesaj". Te vor suna, mai apoi, iar daca le spui ca reziliezi sau portezi toate serviciile in cazul in care scumpirea te afecteaza, poate abonamentele tale nu vor mai fii majorate. 

alexa32
Junior entuziast

Urmeaza inca o scumpire de 1 euro.

La mine ar fi a 2-a 😐

Daca la prima am zis ...hai treaca mearga...asta nu o mai accept.

Inca una? Cand? Acum, in iunie sau iulie 2023?

alexa32
Junior entuziast

În curând! 

Atenție la sms și facturi! 

Anonim
Neaplicabil

Așa se recuperează pierderile din afaceri 🤭😏