anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experienta proasta daca vrei sa te portezi

szakiSoftware
Începător

Buna

Am momentan la Orange  3 abonamente, din care la unul am deja contractul expirat, la al doilea numar expira in Iunie, (abonament de 11 euro) adica peste 4 luni, la al treilea numar in Mai, adica mai am 3 luni (abonament de 6 euro).
Am calculat, daca raman mai am obligatii de 62 euro. Am sunat la Orange, daca vrea sa ma portez si sa fiu liber de contract cat ar trebui sa platesc acum. M-au tinut pe linie 10 minute si au calculat:
720 EURO!

De unde a iesit aceasta suma fabuloasa nu stiu?! 
Chiar cred ca cu aceste gesturi pot sa ma tina in retea? Cu acest lucru obtin un lucru 100%, vreau sa plec cat mai repede si nici nu ma voi gandi sa ma intorc vreodata!!!

Cu stima
Szakacs Istvan

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salut!

Îmi pare rău pentru experiența neplăcută prin care treci, dar probabil că ai avut ceva subvenții și alte chestii, dar sigur că se și  poate exagera la maxim.

Am pățit și eu o experiență similară anul trecut, când  am vrut să închid serviciile fixe de la concurență în avans cu o lună și mi-au cerut vreo 320 de lei,în afară de abonamentul propriu zis și mi-au zis că a avut nu știu ce oferte și de aia este așa.

Mai stai un pic și întrebi din nou, poate se mai schimbă treburile.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@szakiSoftware: Bun venit în Comunitate. Dacă tot ești decis să te portezi, 4 luni mai poți aștepta pentru a face uitată acea sumă. În plus cu 3 abonamente sigur prinzi o reducere mai bună la reînnoirea abonamentelor. Succes, oriunde ai rămâne. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut!

Trebuia sa ceri ceva lamuriri. 720 euro reprezentand...ce anume? Taxa de reziliere? Daca da, trebuie sa stii ca taxele de reziliere sunt ilegale (cel putin la persoanele fizice). Daca ai avut ceva reduceri, ele trebuie achitate, dar sa-ti spuna pe ce perioada au fost si cum s-a facut acel calcul.

In general, si asta e doar perceptia mea, se da clientului o suma foarte mare, exagerat de mare, ca sa se razgandeasca. Dupa metoda intimidarii. :))

Deci, daca nu esti convins de acuratetea acelui calcul (si e normal sa nu fii, banuiesc ca au gresit moneda sau ceva), nu trebuie decat sa ceri cateva lamuriri.

De genul:

1. Ce reperezinta suma?

2. Cum a fost calculata acea suma?

3. Ce perioada a fost luata in calcul?

Chestii de genul asta. 

Client Orange