Exact. Ca sa revenim la subiect (conferinta), sunt perfect de acord sa fie limitat serviciul asta, pentru a evita eventualele "abuzuri". Cu toate ca, din nou, nu vad nicio diferenta intre a apela mai multe numere simultan, si a face o conferinta cu ele... Dar poate exista o diferenta. Din moment ce prima nu e taxata suplimentar, de ce e a doua?
Ideea e asa: daca operatorul poate (si aparent poate) sa determine care este un apel catre un singur numar, si care este un apel de tip conferinta, cu numere din alte retele (daca am inteles eu bine, cele in retea nu sunt taxate extra), atunci, in momentul in care apesi pe butonul ala de "Conferinta" de pe telefon, si ai si participanti din alte retele, sa-ti treaca pe taxarea de "X minute conferinta in alte retele".
E in continuare limitat? Da. Avem potential sa multumim ambele tabere (si userii si operatorul)? Eu zic ca da. Nu trebuie decat sa trecem de la "x centi/minut conferinta" la "x minute conferinta incluse in abonament, dupa care x centi/minut conferinta". Eu zic ca e cat se poate de doable. Si nu vad de ce nu s-ar putea face la fel si pentru prepaid. Trebuie doar sa se si vrea. 🙂