anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce Orange nu fidelizează abonații cu o ofertă peste ce oferă concurența?

Cipikkus
Junior entuziast
Am abonamentul expirat de 1 luna. Vreau sa il prelungesc, dar vreau un telefon bun la un pret foarte bun. Dupa 10 ani de Orange ma vad in situatia de a alege concurenta deoarece ofera mai mult si un pret mult mai mic la ceea ce doresc eu. Desi am informat un agent din call center, raspunsul a fost simplu..."daca vreti sa intrerupeti colaborarea de 10 ani cu Orange, mergeti la Vodafone". Pai cum daca e mult mai avantajoasa oferta lor decat a voastra?
De ce Orange nu lupta sa pastreze clientii vechi?
112 Răspunsuri 112

FLo1
#StarMember
Daca ati cunoaste valoarea unei prajituri, v-ati multumi doar cu o simpla si singura felie la pret de tort? Totusi, nu cumparam tarate la pret de faina alba.

Ascary
Campion certificat
Asta-i viata Flo,unii nici macar nu au bani de prajituri. Le admira in vitrina si pleaca acasa 🙂

Gianni
Cunoscător certificat
Acum după sărbători bugetul e cam ajuns la minim ,care nu au făcut mici economi se vor afla în dificultate ,cînd vor începe să apară facturile și vor vedea cît au de plată.

FLo1
#StarMember
Intradevar. Si sunt destui cei care cumpara prajituri fara sa cunoasca gustul acestora.

Gianni
Cunoscător certificat
Gustul îl poți afla după ce o cumperi nu poți știi dinainte ce gust va avea, sau dacă va fi pe gustul tău.

FLo1
#StarMember
Stai bine cu bugetul daca iti permiti sa testezi si nu mergi la sigur. Dar stii cum e cu cel ce se arde.... sufla si-n iaurt.

Gianni
Cunoscător certificat
Niciodată nu poți fi sigur de ceea ce achiziționezi, dacă este de calitatea pe care ți-o dorești. La început totul pare normal însă după ceva timp vezi adevărata țeapă pe care ai luat-o. Cei care fac afaceri cîștigă, ei nu pierd niciodată, cei care pierd suntem noi, cei de rînd. Pe viitor lucrurile se vor mai schimba dar mai avem de așteptat ceva timp.

Vio73
#StarMember
Companiile telecom nu sunt case de binefacere. Orange n-a fost niciodată!