@Claudiu, esti la primul abonament de telefonie? Ai mai avut si inainte si ai fost anuntat ca expira?
Nu am la indemana un contract si nu-mi amintesc ce scrie, ca se intampla dupa 24 de luni, dar, de obicei, contractele merg in continuare, daca niciuna dintre parti nu actioneaza in vreun fel..
Si daca ar fi avut acest sistem de notificare, majoritatea nu cred ca asteptam cele 24 de luni, pentru ca putem, cu 6 luni inainte, printr-o discutie cu un reprezentant, sa ne luam un telefon, prelungind contractul..
Eu, ma uit de obicei in My Orange, pentru ca sunt informatii despre toate abonamentele, inclusiv data de expirare si data la care pot achizitiona un telefon si, nu cred ca am asteptat vreodata 24 de luni..
Nu stiu daca n-au avut astfel de sugestii, daca se poate implementa si cat ar dura implementarea.. dar, nu cred ca este prea mare cerere in privinta unei notificari de expirare contract..
Unul dintre abonamente l-am adus la Orange, de la Vodafone, prin Digi si, nu-mi amimtesc sa ma fi anuntat vreodata vreunul dintre ceilalti, ca a expirat contractul..
Acum multi ani, stiu ca erai sunat, dar, nu mai stiu cu cat timp inainte, cu o oferta noua..