anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar apeluri roaming redirectionate

Fost Membru
Neaplicabil
Un prieten mi-a povestit că a plecat în Tunisia în concediu și a redirecționat apelurile telefonice către un prieten care a rămas în țară. Mi-a spus că a avut cost suplimentar deși nu a răspuns la telefon.
A redirecționat "dacă nu se răspunde", "dacă este ocupat" și "când nu poate fi contactat". Nu a reușit să bifeze și opțiunea "se redirecționează întotdeauna".
Susține că nu a răspuns niciunui apel.
Ce credeți că s-a întâmplat?
21 Răspunsuri 21

Laura_cio
Senior
Știu ca nu e corect din punctul nostru de vedere, dar se tarifeaza la preţul unui apel în roaming, de pe numărul tău pe numărul pe care ai redirecţionat apelurile. În plus, dacă numărul către care ai redirecţionat apelurile se află în roaming, va fi tarifat și acesta conform prețurilor valabile și actuale pentru roaming.

Vio73
#StarMember
Atunci e clară treaba. De la redirecționare cred că este. Îmi pare rău!

DanielaH
Moderator
@cocolosh, a primit prietenul tău desfășurătorul? Cum s-a soluționat situația?

Fost Membru
Neaplicabil
Bună, mi-a spus că a plătit factura, a primit o reducere de 50% din costul suplimentar.

Vio73
#StarMember
Bine că a găsit înțelegere până la urmă!

DanielaH
Moderator
@cocolosh, ai idee ce s-a întâmplat? De ce nu a funcționat redirecționarea? Mi se pare util de știut pentru viitor cum să procedăm în astfel de situații, dacă plecăm în roaming în afara SEE.

Fost Membru
Neaplicabil
@DanielaH, nu i s-a explicat nimic, doar i s-a oferit un discount. Chiar nu știu de ce s-a întâmplat așa. Poate un coleg de la tehnic să ne explice.