anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Configuratorul Orange

Amelie
Explorator
Bună! Oare nu va exista posibilitatea ca și cei trecuți de 35 ani să beneficieze de abonamentul Configurator Orange? Nu cred că numai tinerii au nevoie de mobilitate și flexibilitate în alegerea lunjară a configurației abonementului. Voi ce credeți? Se va implementa așa ceva?
14 Răspunsuri 14

teacher_
#StarMember
Buna! @Amelie, spune-ne și nouă, cam de ce resurse ai nevoie și cele din oferta curenta nu le îndeplinesc? Da-ne un exemplu, și poate reușim să te ajutam să îți "configurezi" o oferta. Ai nevoie de net, sau de minute? Orange are niste oferte in aceasta perioada, le care ar fi păcat să le ratezi. Deci, spune-ne, de ce anume ai nevoie? Sau ce beneficii au cei sub 35 de ani, pe care tu nu le poți avea?

Vio73
#StarMember
Din câte am observat, ofertele Orange sunt bune în perioada aceasta, iar dacă folosești configuratorul, chiar nu știu dacă ieși la fel de bine. Sunt acele abonamente fără telefoane (Orange start Me), care îți oferă minute și sms-uri naționale nelimitat și 38 GB net, apoi celelalte mai mari, cu destul trafic, inclusiv în roaming. La prepay, ai începând de la 5 euro 30+5 GB și posibilitatea de a avea net ,,la liber" timp de o lună. Configuratorul nu mai este de actualitate! Succes!

Amelie
Explorator
Eu nu zic că nu beneficiez de un abonament bun. Chiar am Grup Family si Orange Share și cred doar că atunci când îmi va expira perioada contractuală, voi trece la un abonament Me start, dacă nu vor apărea alte noutăți până atunci. Era doar o întrebare generală, nu e neapărat pentru mine. Pură curiozitate.

Miha_Z
#StarMember
@Amelie sa stii ca la fel ziceam si eu, ca ar fi mai bun configuratorul pana am incercat sa-mi fac un abonament dupa dorintele mele. Am trecut putin peste resursele mele din abonamentul avut si am constatat ca erau cam la acelasi pret. Am facut aceasta incercare in urma cu vreo 2 ani si-mi aduc aminte ca daca cresteam mai mult numarul de GB, scadeau restul resurselor. Sfatul meu este sa faci o simulare cu resursele dorite, sa vezi costul abonamentului si apoi sa verifici si restul abonamentelor Orange. S-ar putea sa nu gasesti mari diferente, ba chiar sa gasesti un abonament cu o oferta mai buna. Incearca si varianta asta si anunta-ne cum e mai convenabil. Succes!

Vio73
#StarMember
Cea mai bună soluție este ori să treci la un alt abonament similar ca preț sau mai mare, dar cu mult mai multe beneficii ( asta o poți face oricând), ori să aștepți până la expirarea abonamentului și să ceri ceva mult mai bun. Nu știu dacă ai posibilitatea să configurezi cumva și pachetul Love (înțeleg că ai deja Family), care ți-ar aduce 100 GB net, bonus lunar. Sigur, dacă abonamentul este mai vechi, nu cred că merge! Poți da și sms la 321 cu textul Steaua, ca să primești mai mult net, dar nu știu dacă merge pe abonamentele mai vechi. Totuși, merită să încerci! Ai aici detalii: https://www.orange.ro/fotbal/ Nu merge să folosești configuratorul. Și eu am peste 40 de ani, chiar peste 45. Succes!

Amelie
Explorator
@Miha Z, eu am peste 40 de ani, deci nu am cum să îmi fac simularea de resurse, fiindcă nu îmi permite configuratorul să fac. Este corect ce zici și sunt de acord cu tine. Repet, e o întrebare generală pentru cei de vârsta mea sau peste și care, probabil s-au întrebat de această posibilitate.Și eu sunt curioasă, doar atât.

teacher_
#StarMember
Poți trece la un alt abonament cu până la maxim 6 luni înainte de încheierea perioadei contractuale. Daca e ceva ce nu îți convine, schimbă abonamentul. E neplăcut sa nu beneficiezi de resursele pe care ți le doresti. Mai ales acum, când sunt atâtea oferte de resurse de internet... Am tot spus la toată lumea, îți spun și ție: inscrie-te în Orange Suporter... Da un mesaj la 321 cu textul Steaua, și beneficiezi de 100 de MB atunci când echipa înscrie gol, și 500 MB atunci când câștigă. Poți ajunge la niste resurse drăguțe de net lunar. Nu te costa nimic, e SMS gratuit. Nu trebuie sa ai impresia că Orange te ține "sub papuc". In ultimele 6 luni contractuale, ești în situația de a negocia cu compania, și de a obține resurse mai bune pentru viitor.

FaraUnID
Campion certificat
@Amelie Orice abonament din oferta comercial Orange poate fi negociat si personalizat in functie de nevoile tale de comunicare. Ideea este sa ai solicitari realiste si de bun simt. Nu te impiedica nimeni sa-ti personalizezi un abonament cu ajutorul configuratorului Orange Young si dupa aceasta sa soliciti departamentului de ofertare / retentie acel tip de abonament sau ceva asemanator. Cu siguranta nu o sa te refuze, mai ales daca vorbim de o prelungire pe 24 de luni si daca mai ai si alte servicii pe cont.

Laura_cio
Senior
Dar sunt oferte bune la abonamentele de voce la Orange. Nu ieși in dezavantaj.

Razvan
#StarMember
Ofertele configurate online prin programul Orange Young, atât la abonament cât și la prepay au cam rămas în urmă la resurse comparativ cu cele standard oferite la abonamente sau EO prepay. A fost foarte bun programul, când a fost lansat inițial, apoi updatat și prelungit pana la 35 de ani. De vreo 2 ani, programul nu mai este atât de competitiv, a rămas în urmă, probabil și gradul de interes a scăzut și lumea nu prea mai este interesată de el. ORO îl mai tine în portofoliu ca și produs, dar nu ca să-l promoveze intens ori să-l facă mai vizibil pe piață sau sa fie de interes pentru clienți de tip abonament/prepay.

Vio73
#StarMember
Asta spuneam și eu, adică ieși mai bine dacă nu mai configurezi nimic.

Miha_Z
#StarMember
@Amelie eu ti-am zis din proprie experienta. Am incercat configurarea abonamentului si am considerat ca este mai avantajos sa iau un alt abonament la fidelizare pe care sa-l negociez cu operatorii de la Ofertare Orange. Iti recomand si tie acelasi lucru si nu vei fi dezamagita.

Jay
Campion certificat
Daca nu s-a implementat pana acum, probabil nu s-a considerat necesar si-atunci e greu de crezut ca se va implementa.. Sau, nu va mai conta pentru ca va fi prea tarziu... Spun asta pentru ca, nu sunt foarte sigura, dar, cred ca la momentul aparitiei configuratorului, varsta era mai scazuta..

Romeo_
Senior certificat
Amelie,desi impartasesc ideea ta,sunt destule oferte la Orange si daca stii sa negociezi si sa ceri ceea ce ai nevoie atunci cand se apropie termenul la abonament nu cred ca vei mai avea nevoie de configurator 😉