anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai greu este sa platesc la Orange

feliciagorea
Vizitator

Vă adresez această scrisoare deoarece sunt în rețeaua dumneavoastră, însă am constatat cu dezamăgire că site-ul oficial este complet rigid, iar canalele de comunicare directă în scris par total închise și blocate de meniuri automate. Mi se pare complet anormal ca o companie de telecomunicații să nu ofere posibilitatea de a fi contactată direct pentru a primi atât aprecieri, cât și contestații din partea publicului. Comunicarea cu clienții nu poate fi un monolog în care compania doar solicită bani, ci trebuie să fie un dialog bidirecțional, bazat pe respect și transparență. Nu este corect ca sistemele dumneavoastră să funcționeze impecabil doar atunci când ne somați sau ne reproșați că nu am plătit o factură, în condițiile în care, din simplă întâmplare, oricine poate uita o dată scadentă, dar aceleași sisteme să fie complet inaccesibile când un cetățean dorește să vă transmită un mesaj. Vreau sa va comunic sa trimiteți sa plătesc online de pe calculator sau telefon.Suntem amindoi soții Gorea Felicia și Gorea Laurentiu la Orange. Va rog asta deorece urmează sa plecam în Austria la nepoței și vom sta o perioada indelungata. Deci sa ne trimiteti separat pentru amindoi ordinul de plata.  Cel mai greu este sa platesc la Orange, fata de celelalte companii! Va mulțumesc! Felicia si Laurentiu Gorea Tel 0720xxxxxx

1 Răspuns 1

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Puteți face plata facturii Orange accesand linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online? 

Valoarea facturii o puteți afla accesând contul My Orange. De asemenea, pentru abonamentele mobile, puteți obține informații despre factură apelând *100# de pe numărul abonat sau accesând linkul de plată de mai sus, unde trebuie doar să introduceți numărul de telefon și codul primit prin SMS pentru confirmare.

Informații despre suma de plata mai pot fi obținute prin contactarea serviciului clienti sau prin vizitarea unui magazin Orange, daca factura a fost emisă.