anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se întâmplă cu cei carora li se mareste abonamentul impotriva vointei lor

Gafe
Junior
Excrocheria maririlor de abonamente
116 Răspunsuri 116

Gianni
Cunoscător certificat
O mărire nu prea este văzută bine de nimeni dar dacă servicile sunt de calitate merită să plătești ceva în plus.Dacă nu ești de acord cu mărirea poți negocia cu ei să ți se mai ofere vreun bonus sau poți rezilia contractul.

alex_13
Junior
Maine merg la ANPC.O sa postez raspunsul primit. Orange ,o firma care isi bate joc de clienti tot timpul,servicii proaste si o totala lipsa de respect fata de clienti.

Gianni
Cunoscător certificat
Nu știu dacă este o părere bună sau rea; fiecare face cum dorește se zice că "noaptea e un sfeșnic bun”; probabil pînă dimineața vei schimba ideea. Succes

Vio73
#StarMember
@alex1, Este părerea ta, dar e una subiectivă, cum este și a mea sau a altui utilizator. Din punctul meu de vedere, Orange oferă cele mai bune servicii de pe piață, iar dacă îți faci pachete, poți ieși destul de ieftin.

alex_13
Junior
Gianni, poate " noaptea e un sfetnic bun".

cz11
Junior
alex11 foarte bine ca ai facut reclamatie (asa trebuie sa faca toata lumea care a avut un contract in perioada contractuala minima) Articolul 7 de modificare a contractului in mod unilateral creaza un dezechilibru intre obligatiile clientului si obligatiile furnizorului. In plus aceste modificari se pot face doar daca au niste motive intemeiate. Eu consider ca modificarea a fost facuta pur si simplu pentru ca sa faca niste bani in plus. Eu am facut deja reclamatie la ANPC. Astept raspuns.

alex_13
Junior
Nu,nu a fost "un sfetnic bun".

Gianni
Cunoscător certificat
Scuze pentru greseala de ortografie Alex 13.A fost decizia ta , ai tot dreptul de a face această reclamație către ANPC, vom vedea dacă răspunsul lor va fi în favoarea ta .Succes.

alex_13
Junior
Am ajuns să urăsc compania Orange, în decursul timpului. O MARE BĂTAIE DE JOC la adresa clienților aceste modificări. Orientarea spre nevoile clientului, o glumă tare proastă. Am câștigat până acum cinci dispute cu această companie, cu ajutorul ANPC și sper să o câștig și pe a șasea. Au servicii proaste, preturi mari si un mare dispreț față de clienti.

svetalex
Maestru
@alex_13 ce te-a determinat de ai rămas totuși client Orange? Trebuie să fi fost și niște părți bune/experiențe pozitive? Totuși să faci 6 reclamații la ANPC și să rămâi client? Eu cred că după prima reclamație la ANPC (maxim a doua) reziliam contractul. Deci, în cazul tău, sunt aspecte care te determină să rămâi client Orange

cz11
Junior
Se pare ca pana la urma functioneaza sa faci o plangere la ANPC. Azi am fost sunat de catre Orange pentru a rezolva sesizarea catre ANPC in mod amiabil. Am ramas cu 5 euro pana la expirararea perioadei minime contractuale.

Razvan
#StarMember
Cat mai aveai perioadă contractuală?

cz11
Junior
@Razvan Raman cu 5 euro pana in mai 2021. : Eu sunt convins ca Orange a actionat abuziv prin modificarea contractelor care inca erau in perioada minima contractuala. : Uite aici ce le-am scris la cei de la ANPC. > Am primit un SMS prin care Orange mi-a modificat contractul in mod unilateral fara motiv, mai exact, mi s-a marit abonamentul de la 5 euro la 7 euro desi am incheiat un contract pe o perioada minima contractuala de 2 ani. Orange pentru a justifica ca modificarea este legala invoca Articolul 7 al conditiilor generale de servicii, pe care il regasiti aici : https://www.orange.ro/files/contracte/nw/orange-contract-voce-16-02-2014.pdf "Orange Romania isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre prevederile cuprinse in termenii si conditiile Contractului, notificand Clientul asupra modificarilor propuse cu cel putin 30 zile calendaristice inainte ca modificarea sa devina efectiva." Problema este ca Articolul 7 creaza un dezechilibru între drepturile și obligațiile clientilor si prestatorul de servicii Orange deoarece permite Orange sa modifice contractul in mod unilateral si fara un motiv intemeiat. In articolul 7 nu este precizat care sunt motivele pentru care ei pot sa modifice contractul ceea ce practic le permite sa faca aceste modificari dupa bunul plac. In plus Articolul 7 permite in mod mascat furnizorului Orange sa se retraga dintr-un contract sau sa modifice on contract de servicii care nu il avantajeaza, din cate imi pot da eu seama lor nu le convine ca eu si alti clienti sa platim 5 euro si au decis sa mareasca abonamentul ignorand obligatiile lor de a oferi timp de 2 ani serviciile din contract la pretul agreat. <

FLo1
#StarMember
@cz11: Din partea mea nu pot decat sa te felicit pentru amanarea unui deznodamant care l-ai extins de la 30 de zile la 24 de luni. Mi se pare cu bun simt si pertinente problemele ridicate de tine precum si modul de rezolvare. Totusi putini si putine cazuri au finalizat favorabil aceasta abordare portocalie datorita unui curent de "perietura" al sistemului portocaliu care nu este nici normal si nici echitabil. Decide ce este mai bine pentru tine si daca o oferta de 2-3 euro lunar iti este mai convenabila (nu doar raportat la cost ci si la resurse NECESARE TIE), atunci ia in considerare acea oferta in detrimentul uneia vesnic crescatoare si in euro pe deasupra. Intrebare generala: De ce are nevoie o turma de... cioban? Raspuns: Pentru ca nu vei vedea un singur exemplar capabil sa ia decizia de unul singur si sa schimbe ceva. Intotdeauna decizia turmei va fi cea mai buna pentru el.

cz11
Junior
Eu am mai zis mai in aceasta discutie ca nu ma deranja marirea abonamentului, 2 euro e nesemnificativ pentru mine. Motivul pentru care nu am acceptat marirea a fost ca nu s-a respectat contractul si ceea ce au facut ei a fost un abuz. Timpul pierdut ca sa discut cu robotei de la Orange care stiau sa zica doar acelasi lucru si faptul ca a trebuit sa ma informez despre drepturile mele astfel incat sa formulez reclamatia la ANPC m-au costat mult mai mult decat cei 2 euro. In final imi pare rau ca de fapt probabil au fost mii de clienti Orange care nu au stiut sa faca o reclamatie la ANPC si Orange oricum a castigat din marirea asta mii de euro lunar.