anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce oferte ați primit de la departamentul de ofertare la reînnoirea abonamentelor?

Cleaver
Junior entuziast
Pentru reînnoirea abonamentelor cine a folosit și ce a primit din partea Departamentului de ofertare Orange
38 Răspunsuri 38

FaraUnID
Campion certificat
Asta am primit eu la ultima repozitionare de abonament cu achizitie de telefon. Dupa, am ajuns la concluzia ca, per ansamablu, sunt mai castigat daca merg pe varianta de abonament SIM Only iar telefonul este achizitionat din alte surse.

Cleaver
Junior entuziast
Cumva exista cineva in grup care sa fi fost ofertat și sa ii fie alocate puncte thank you pe cont in vederea achiziționări de produse ulterior?

Olyk
Junior
Buna oferta cu 6 euro

FaraUnID
Campion certificat
@Cleaver De fiecare data cand am repozitionat abonamentele mele am primit puncte OTY pe cont si a avut la dispozitie 45 de zile (parca) in care puteam sa achizitionez telefoane / tablete la pret de fidelizare. Daca depaseam acele 45 de zile se activa automat noul abonament si intra in vigoare noua perioada contractuala. Consultantul care te va oferta se va oferi el sa plaseze comanda in momentul in care accepti oferta lui, dar poti sa-l rogi sa-ti aloce punctele pe cont si plasezi tu comanda ulterior, in fereastra celor 45 de zile.

Ascary
Campion certificat
Eu am primit 500 de puncte thank you acum vreo 4 ani in urma când luasem un telefon.

Vio73
#StarMember
Văd că vin oferte cu internet mai mult. Abonamentul de 7 euro, cu 50 GB și nelimitat minute și sms-uri naționale, plus acces la roamnig, mi se pare foarte bun.

Florin_D
Cunoscător certificat
Se pare ca eu nu am dat de persoana aia care sa-mi dea acel abonament sub 10E/luna 😞 Nu mi se pare un abonament mare cel pe care il am, dar tot nu inteleg de ce nu mi s-a oferit un abonament mai mic la aceleasi beneficii! Aparent a aparut acel abonament la jumatate de pret cu beneficiile mele!

Vio73
#StarMember
E, poate data viitoare reușești!

Razvan
#StarMember
Orange Me 16 și avans la telefon Huawei P20 pro, 1060 de lei, în aprilie anul acesta. Serviciile de telefonie au pondere de aproximativ 4 euro/luna.

Ascary
Campion certificat
Vio,acum un an și câteva luni la un abonament de 7 euro am primit bonus 6 GB. Acum văd că se primesc 50 GB. Uriaș salt într-un timp atât de scurt. ____________________ Răzvan,4euro pe lună e chiar ok.

Vio73
#StarMember
Am fost acum la un magazin Orange Store și am obținut, pe lângă abonamentul de 6 euro și un telefon Sol ( cu butoane) pentru soacra mea gratuit. Mulțumesc Orange!

Ascary
Campion certificat
Unii spuneau că ofertele cu telefoane sunt doar pentru abonamentele peste 7 euro. Cred că depinde cum negociezi. Iată că se primesc și la 6 euro.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu știam că poți primi de la parteneri mai mult decât de la Shop, dar am aflat acum.

Ascary
Campion certificat
Cred că și la parteneri au o marja în care pot opera,acum depinde de la partener la partener și cât de bine poți negocia.

teacher_
#StarMember
Cred că și la Store au aceeași "putere" in a acorda bonusuri sau reduceri, ca și cei din Shop. Oricum, acum câțiva ani, Euro GSM aveau niste promoții beton.