Pe factura Orange gasesti informatiile tale (nume, adresa, numar telefon, cod abonat), sumarul contului (daca ai restante, ce plati ai efectuat si valoarea facturii curente), informatii despre ce anume compune valoare facturii tale (cost abonament, reduceri aplicate, costuri suplimentare - donatii, reincarcari, perioada pentru care este abonamentul si perioada pentru care sunt serviciile), un sumar despre consum (ce ai inclus, ce ai consumat si ce s-a reportat), informatiile despre punctele thank you acumulate si pentru ce poti primi aceste puncte, informatii despre toate variantele prin care poti achita factura, informatii despre suspendare si reconecatare, informatii despre cum poti lua legatura cu Orange si programul de lucru pentru informatii si sesizari... si, informatii despre prevenirea tentativelor de frauda.. Lista de convorbiri, o poti vedea doar daca ai acest serviciu activ pe numarul respectiv.. Eu, de exemplu am activ serviciul pe 1 singur numar din cele 4 si, doar pe acela vad.. cand primeam factura pe hartie primeam si aceasta lista de convorbiri pe o pagina separata.. Acum pot vedea in cont, pe sumarul meu - detalii convorbiri, insa, dupa cum am spus doar pe numarul unde am activat acest serviciu.. Sau, o pot vedea pe factura primita pe mail de la Orange, daoarece aceasta este urmata de detaliile convorbirilor...