anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este numărul asociat abonamentului?

user_17109251
Începător

Bună ziua! Mă lămuriți vă rog ce este numărul asociat abonamentului? Vreau să fac alt abonament iar când aleg abonamentul îmi apare o listă de numere din care pot alege să fie asociate abonamentului meu. Mulțumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Număr nou asociat” înseamnă pur și simplu că acel număr va fi legat de noul tău abonament. Dacă vrei, poți apăsa pe „Alege alt număr” pentru a selecta un altul din lista oferită automat de sistem.

267.jpg

De asemenea mai opțiunile:

• Portarea unui număr din altă rețea – poți aduce în rețeaua Orange un număr de telefon pe care îl ai la un alt operator (de exemplu: Vodafone, Digi, Telekom), păstrând același număr.
  • Migrarea unui număr PrePay la abonament, dacă ai o cartelă Orange PrePay, poți trece la abonament păstrând același număr de telefon.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion

Salutare!

Număr nou asociat” înseamnă pur și simplu că acel număr va fi legat de noul tău abonament. Dacă vrei, poți apăsa pe „Alege alt număr” pentru a selecta un altul din lista oferită automat de sistem.

267.jpg

De asemenea mai opțiunile:

• Portarea unui număr din altă rețea – poți aduce în rețeaua Orange un număr de telefon pe care îl ai la un alt operator (de exemplu: Vodafone, Digi, Telekom), păstrând același număr.
  • Migrarea unui număr PrePay la abonament, dacă ai o cartelă Orange PrePay, poți trece la abonament păstrând același număr de telefon.

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @user_17109251. Ai reușit să faci un alt abonament?