anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este numarul maxim de abonamente per client ?

DanEugen72
Junior entuziast

Salut ! Sunt curios care este numărul maxim de abonamente pe care le poate deține un client Orange? Știu ca pe partea de bussiness se poate 5 sau 10 abonamente. Dar pe persoana fizica ? Și dacă pot sa transfer mai multe abonamente odata, ale membrilor familiei pe numele meu sau trebuie sa treacă o anumita perioada de timp.

Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut!
Orange Romania nu impune un numar maxim de abonamente de voce pe care le poti activa pe persoana fizica, insa, in functie de tipul abonamentelor pe care vrei sa le activezi, este posibil sa ti se solicite un avans sau depozit la semnarea contractelor.
 

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am 4 abonamente de voce pe numele meu, plus servicii fixe în 2 locații. Dar abonamentele mobile sunt de maxim 10 euro fiecare. Nu știu ce să zic, probabil depinde și de istoric.

DanEugen72
Junior entuziast

Am înțeles. Mai astept să văd ce zic si ceilați colegi

Anonim
Neaplicabil

Cred ca nr maxim depinde de istoricul fiecărui client. Cunosc o persoana care are și 10 abonamente pe persoana fizica.

Pololică
#StarMember

Doar Digi are numar maxim de abonamente mobile (5) pe acelasi nume. La Orange nu am vazut sa fie limita minima. Cred ca singurul lucru importat ar fi bonitatea si istoricul.

*limita maxima 

TheSpecialist
Maestru

Avantajele de a avea mai multe abonamente pe același nume este ca se cumulează punctele THX aferente. Apoi abonamentele pot intra în pachete gen Family sau Love unde mai există niște beneficii extra. 

delfinas
#StarMember

Adunarea  mai multor abonamente pe acelasi nume are avantaje, dar si dezavantaje. Daca unul nu-si plateste abonamentul, se blocheaza toate, iar in cazul in care, Doamne fereste, parasesti aceasta lume, se vor inchide toate abonamentele aflate pe numele tau, pierzandu-se toate punctele si vechimea.

Eu mă refeream, ca și autorul topicului, la a aduna pe un singur nume abonamente de la membrii familiei, nu de la toată scara blocului. Așa nu ai bătăi de cap, mai ales dacă oricum le plăteai individual înainte. Iar dacă te-ai mutat la garsonieră cu ușa în tavan, punctele THX sunt ultima problemă 😆

La mine sunt ale membrilor familiei, evident, nu pentru alte persoane.

Salut!
Orange Romania nu impune un numar maxim de abonamente de voce pe care le poti activa pe persoana fizica, insa, in functie de tipul abonamentelor pe care vrei sa le activezi, este posibil sa ti se solicite un avans sau depozit la semnarea contractelor.
 

Pentru cei ramasi conteaza. Nu neaparat punctele, dar trebuie sa renunte la numarul pe care l-au avut ani de zile. Au fost aici descrise situatii de genul asta si, din pacate, decesul celui drag afecta si altfel decat sufleteste. Trebuie luate toate scenariile in calcul, sa nu vedem doar avantajele.

Se poate face transfer de abonament fără probleme. 

Din experienta celor care s-au plans aici, nu se poate face transferul unui abonament, poti prelua numarul cuiva doar daca e prepay, acolo nu conteaza proprietarul. Mi se pare absurd ca mostenitorii legali nu pot sa preia inclusiv abonamentul de telefonie, daca isi doresc.

Chiar e absurd.  Mai ales ca într-o vreme se putea. Eu rămăsesem cu informațiile anterioare anului 2020.