anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Atenție, clienți Orange România!

mvasile
Junior entuziast

Atenție, clienți Orange România!
Scriu acest mesaj public pentru că NU mai accept să fiu ignorată și abuzată ca și client plătitor.

➡️ În 2022 am semnat un contract cu Orange. Suntem în 2025 și, de o lună întreagă, cer constant rezilierea acestui contract. Cu toate acestea, refuză categoric să îl închidă, în ciuda faptului că perioada contractuală minimă s-a încheiat.

📩 Le-am cerut de nenumărate ori să comunicăm prin e-mail, să am o dovadă scrisă, dar refuză sistematic. În schimb, sunt sunată zilnic de 3-4 ori, fără pauză, cu tot felul de oferte și promoții pe care le resping de fiecare dată.

🛑 Mai grav este că mi s-au activat servicii (inclusiv un antivirus) fără să-mi fi dat acordul, fără să fiu contactată în prealabil. Apoi primesc un e-mail în care mi se spune că „am acceptat” oferta — deși nu am fost nici măcar sunată pentru ea!

💬 Refuz să mai colaborez cu o companie care încalcă drepturile consumatorilor, care acționează abuziv, fără consimțământ, fără transparență și fără respect față de clienți.

‼️ Sfatul meu pentru voi, cei care citiți:
✔️ Nu acceptați nicio ofertă telefonică fără o confirmare scrisă.
✔️ Evitați să continuați cu acest tip de contracte fără să aveți control asupra lor.
✔️ Sesizați ANPC și ANCOM dacă vi se întâmplă ceva similar.
✔️ Cereți totul în scris – altfel nu sunteți protejați!

🔔 Scriu acest mesaj public tocmai pentru ca alți clienți să nu treacă prin ce am trecut eu. Merită să fim respectați, nu manipulați.

1 Soluţie acceptată‚

Din păcate, contractele nu se închid automat la expirarea perioadei minime contractuale, acest aspect fiind menționat în mod expres în contract. Atașez un screenshot din contractul meu pentru referință.

1586.jpg

Legat de celelalte aspecte, nu pot să mă pronunț cu siguranță — este foarte posibil să aveți dreptate.

Incercati să comunicați și prin chatul din aplicația my Orange unde conversația cu reprezentanții Orange rămâne salvată. 

Daca nu mai sunteți în perioada minima contractuala puteți rezilia fara alte taxe . Însă puteți afla aceste informații numai in urma discuției cu aceștia.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

mvasile
Junior entuziast

Mesaj pentru Orange România și pentru toți clienții care vor transparență și respect:

🔴Eu NU am un număr de telefon Orange. Am doar cablu TV și internet. Cu toate astea, Orange:

– activează servicii fără acordul meu,

– îmi trimite „notificări” 

– și ignoră complet zecile de cereri scrise de a comunica prin e-mail – singura cale validă și oficială în cazul meu.

Am făcut o sesizare scrisă din 13 mai, la care nu mi-a răspuns nimeni nici până azi. În schimb, sunt „vânată” zilnic cu telefoane nesolicitate, oferte false, iar în contract apar sume și activări pe care NU le-am cerut.

️Vreți să știți ce e mai revoltător?

👉Că angajații Orange NU știu sau NU vor să răspundă oficial prin e-mail la o sesizare.

👉Că de fiecare dată  pe Chat mi se cere din nou codul de client, ca și cum n-aș fi trimis deja toate datele de 10 ori.

👉Că oamenii plătiți să reprezinte o companie de telecomunicații par să nu știe să scrie un e-mail oficial🤣🤣, clar și respectuos, într-o situație contractuală.

🟥 RUȘINE! Să angajezi personal care ignoră consumatorii, care răspund cu mesaje predefinite, dar nu sunt capabili să ofere o soluție simplă: închiderea unui contract expirat.

📌Repet: NU am semnat niciun nou contract. NU am acceptat nicio ofertă. Vreau rezilierea și confirmarea în scris. Nimic mai mult, nimic ilegal.

Dar se pare că cer prea mult pentru o companie care se ascunde de propriul client și ocolește comunicarea scrisă ca să nu lase urme.

📢Voi merge mai departe. Sesizare ANPC, ANCOM, media și platforme online. Pentru că dacă eu pățesc asta, cu siguranță nu sunt singura.

#OrangeRomania #LipsăDeRespect #StopAbuzurilor #SesizareClient #ServiciiZero #RușineOrange

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Probabil că orange nu prea comunică prin email și, de asta, nu are emailuri cu care să comunice. Puteți accepta convorbirea prin telefon, în acest caz. Cum vreți. Dacă doriți să faceți sesizare, să vedem ce vă vor răspunde. Poate chiar vor rezolva.

Din 10 may 2025 am trimis mai bine de 10 mail-uri sesizând situatia . Nu mi sa răspuns nici până in ziua de azi . 

mvasile
Junior entuziast

ORANGE ROMÂNIA – 4 LUNI DE INDIFERENȚĂ ȘI LIPSĂ DE RESPECT FAȚĂ DE CONSUMATORI 🔶

După rezilierea unui contract Orange, am ajuns într-o situație revoltătoare. De aproape 4 luni, încerc să obțin un drept de bază:
📧 confirmarea oficială prin e-mail a rezilierii contractului
💸 și returnarea unei sume datorate în urma încheierii contractului.

⚠️ De fiecare dată când intru în chat-ul Orange, primesc răspunsuri vagi, promisiuni că s-a retrimis solicitarea sau că „nu au acces” la informații, dar nimic concret.
🕓 Au trecut peste 3 săptămâni de la factura finală și nici până astăzi nu am primit banii înapoi.

După ani de zile de plată la zi, tratamentul pe care îl primesc este de parcă aș fi un hoț care își cere drepturile, nu un client fidel. E o lipsă cruntă de respect și un joc de ping-pong al responsabilității, în care nimeni nu oferă soluții, ci doar pasează problema mai departe.

🔁 Am revenit în chat de nenumărate ori. Nu mi se oferă nici măcar o confirmare în scris a închiderii contractului, iar suma care mi se cuvine nu este rambursată. Totul e un labirint de tăcere și tergiversare.

🗣️ Voi face public acest caz și voi sesiza autoritățile competente. Este important ca toți consumatorii Orange să știe cum pot fi tratați dacă, la un moment dat, decid să își închidă contractul. Pentru că aici nu mai vorbim de întârziere – ci de batjocură și lipsă de asumare.

Bună ziua,

Numele meu este Maria Vasile, titulara contractului recent reziliat la Orange. Vă transmit detalii referitoare la suma de rambursat, conform ultimei facturi:

Cod client: R4170012436907

Număr factură: TKR250303302648

Factura curentă (RON): -105,21 lei

isabelastoica
Junior

Salutare 😊

Imi pare rău să aud asta și constat ca deja sunt din ce în ce mai multe abuzuri din partea Orange. 
Eu am fost sunată pentru prelungire de abonament și mi-a fost băgat pe gât un telefon pentru care plătesc rate. Și apare ca eu am fost in acel magazin fizic…eu fiind din Alba Iulia, iar magazinul în București. 
Magazin partener, iar prin asta cei de la Orange se spală pe mâini. 
Și eu am cerut în nenumărate rânduri, să îmi trimită mail cu contractul fantomă, evident ca n-am primit nimic…iar ceea ce spui are logica, nu vor sa lase dovezi. 
O sa merg la ANPC cu toate documentele ce le am din cont, cu înregistrările telefonice, dar și conversațiile din chat. Amiabil nu avem nicio șansă. 

mvasile
Junior entuziast

ATENȚIE – Abuzuri grave din partea Orange România față de clienții vechi!

După aproximativ două luni de discuții, insistențe, zeci de e-mailuri și sesizări, nu am primit nici până în ziua de azi niciun răspuns oficial pe e-mail de la Orange România privind:

Confirmarea rezilierii contractului
Adresa oficială de retur a echipamentelor (router, receiver etc.)
Reîntoarcerea sumei pe care Orange o datorează în urma unei restituiri de bani (reîntregirea soldului)

---

Detalii esențiale:

📅Contractul a fost semnat în 2022, pe o durată minimă de 24 luni.
📅Suntem în 2025, așadar contractul este ap  de 3 ani. 

În loc să îl închidă automat sau să trimită o notificare oficială, am fost ignorată complet. De la începutul lunii mai 2025, am tot încercat:

Să obțin un document oficial pe e-mail că s-a închis contractul (nu am primit nimic).

Să returnez echipamentele – refuză să-mi dea o adresă oficială pentru retur.

Să discut exclusiv prin e-mail, fiindcă prin telefon s-au activat promoții și opțiuni cu cost (fără acordul meu), de exemplu pachete de antivirus și reduceri false.

---

Alte aspecte abuzive:

1. 📞 Am fost sunată zilnic, de mai multe ori pe zi, de operatori care oferă “reduceri” și “oferte”, dar fără explicații scrise sau confirmări oficiale.

2. 🔒 Mi s-au activat promoții cu costuri suplimentare fără acordul meu expres, direct pe factură, deși nu am cerut nimic.

3. 💬 Orange refuză să-mi răspundă pe e-mail, deși în mod repetat am cerut să comunic în scris. În schimb, insistă să răspund telefonic, unde mi-au fost impuse condiții fără consimțământ.

4. 💸 După toată această perioadă, am primit o sumă de bani de returnat, însă Orange refuză să o vireze în contul din care au fost efectuate plățile în ultimii ani. Pentru ca nu este card romanesc . Dar de primit bani pentru a plati facturile din starainate au primit .

Menționez că fiica mea a plătit toate facturile din străinătate, deoarece eu nu dețin card bancar.

Nu există niciun motiv legal pentru care Orange să blocheze rambursarea.

Sunt profund dezamăgită de sistemul din România și mai ales de modul în care Orange România tratează clienții.
Se pare că unii angajați de acolo fie nu au studii adecvate, fie pur și simplu refuză să respecte niște pași simpli: să confirme în scris că un contract este închis și că un client are dreptul să primească banii înapoi.

Mă simt prizonieră într-un contract pe care încerc să-l închid de două luni de zile, fără succes.
Am fost client corect, cu plățile la zi, fără nicio întârziere, și acum, în loc de respect, primesc doar ignoranță și abuz.

Mai mult, există o sumă de 105.21 RON care mi se datorează – și nici această rambursare nu este onorată. pentru ca nu am card din romania . 
E o rușine ce se întâmplă. Nu-mi vine să cred că în 2025, într-o țară europeană, trebuie să mă lupt ca să îmi fie închis un contract  de 3 ani! 

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Poate că -105,21 lei înseamnă că trebuie, de fapt, să primiți😅

Da si uite răspuns de batjocură.  Sa mai aștept încă 10 zile .După iar si iar .

mvasile
Junior entuziast

ORANGE ROMÂNIA – 4 LUNI DE INDIFERENȚĂ ȘI LIPSĂ DE RESPECT FAȚĂ DE CONSUMATORI 🔶

După rezilierea unui contract Orange, am ajuns într-o situație revoltătoare. De aproape 4 luni, încerc să obțin un drept de bază:
📧 confirmarea oficială prin e-mail a rezilierii contractului
💸 și returnarea unei sume datorate în urma încheierii contractului.

⚠️ De fiecare dată când intru în chat-ul Orange, primesc răspunsuri vagi, promisiuni că s-a retrimis solicitarea sau că „nu au acces” la informații, dar nimic concret.
🕓 Au trecut peste 3 săptămâni de la factura finală și nici până astăzi nu am primit banii înapoi.

După ani de zile de plată la zi, tratamentul pe care îl primesc este de parcă aș fi un hoț care își cere drepturile, nu un client fidel. E o lipsă cruntă de respect și un joc de ping-pong al responsabilității, în care nimeni nu oferă soluții, ci doar pasează problema mai departe.

🔁 Am revenit în chat de nenumărate ori. Nu mi se oferă nici măcar o confirmare în scris a închiderii contractului, iar suma care mi se cuvine nu este rambursată. Totul e un labirint de tăcere și tergiversare.

🗣️ Voi face public acest caz și voi sesiza autoritățile competente. Este important ca toți consumatorii Orange să știe cum pot fi tratați dacă, la un moment dat, decid să își închidă contractul. Pentru că aici nu mai vorbim de întârziere – ci de batjocură și lipsă de asumare.

📢 Aveți grijă ce semnați și cu cine. Când vine momentul să plecați, s-ar putea să nu vi se mai răspundă deloc.