anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

am platit factura, dar nu mi-au deschis abonamentul

tudorpopescu
Începător

buna seara ! mie in contul my orange imi apare ca am de plata 294 lei am fost astazi in magazin sa platesc factura si mi-au spus ca am de plata doar 150 lei .Am platit cat mi-au spus ei dar tot nu mi-au deschis abonamentul .Ce trebuie sa fac ?

15 Răspunsuri 15

Fost Membru
Neaplicabil

Buna,

De obicei cum plătești facturile?

Este recomandat sa le plătești din cont my Orange pentru o procesare a plăților mai rapida.

Însă dacă nu ai platit la timp și serviciile au suspendate este bine sa contactezi serviciul clienți prin email, chat sau telefonic și să ceri informatii legate de situația avuta (poți atasa și screenshot-uri legate de achitarea facturii).

Erori se mai produc de aceea este important sa cunoști statusul situației.

Contact Orange

Legat de boți , pe chat le dai ignor tastând transfer (pt a fi transferat către un operator) ai dai send până când ești transferat urmând să descrii problema avuta.

Telefonic când ajungi in meniul interactiv (treci de Djia) folosește combinația 5-2-0 ( cu pauza de 1-2 secunde între tastari) și vei fi transferat către un operator Orange.

Prin email e mai simplu, descrii problema și urmează să fii contactat de un operator Orange specializat pe problema avuta ( plus primești un Nr al sesizării)

O zi frumoasa!🌞