anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achiziționare telefon in rate cu prelungirea contractului

lig3100
Începător
Salutare,
Contul meu este eligibil pentru achiziționarea unui telefon in rate din 02.07 sau cel puțin era. Azi am întrat în Magazinul Online sa discut cu cineva pe chat și mi s-a spus ca nu pot beneficia de plata în rate deoarece am avut o suspendare a abonamentului în ultimele 12 luni. Am sunat la 300 apoi și mi s-a spus ca nu este asa și ca eu de fapt pot achiziționa un telefon in rate din 02.07 și ca doar trebuie sa sun pe 02.07 pentru ofertare. Am fost și într-un magazin fizic și la fel, mi-a zis ca se poate.
Acum eu întreb. E o diferență intre magazinul online și magazinul fizic sau dacă sun? Ca nu mai înțeleg nimic.
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Una dintre conditiile achizitiei unui telefon cu plata in rate pe factura este sa nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplata in ultimele 12 luni. Toate conditiile care trebuie indeplinite le poti vedea si aici https://www.orange.ro/help/vreau-sa-imi-cumpar-un-telefon-in-rate-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesc-13628

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember
Incearca sa faci simularea in magazinul online dupa 02.07 si vei vedea care consultant a avut dreptate. 🙂

lig3100
Începător
Reclamația la ANPC este pentru faptul ca de 3 săptămâni primesc răspunsuri diferite și nu e normal.

mihai_13
Maestru
cred ca toata "smecheria" este sa aplici de pe data de 02.07 sau 03.07.2021 (dar cel mai bine este sa fii in ultimele 2 luni de expirare a contactului - poti cere ceva gratuitati la abonament sau telefoane sub pretextul ca parasesti reteaua -retentie)