anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament reziliere

parthenia
Junior

Salut am avut un abonament in 2018 cu restanță de plata ..am platit restanta și am rugat sa mi se închidă abonamentul dar cei de la Orange nu l au închis ...și m am trezit că sunt dator la Orange cu 300 de Ron după 6 ani.. abonamentul nefiind folosit din 2018..și fara măcar o factură la adresa ..și nu găsesc nici un număr de tele unde sa dau explicații 

20 Răspunsuri 20

Da companie kruk

parthenia
Junior

Nu am rezolvat absolut nimic ...nu mai exista inregistrari din 2018...si Orange nu  poate confirma ca am cerut ca numarul de telefon sa fie inchis chiar daca el nu a mai fost folosit de la ultima interactiune cu departamentul contabilitate si plus de asta mi a fost transmis la telefon ca poate asa am ales eu sa las nr respectiv activ si sa nu il platesc  sincer nu vreau sa mai aud de Orange. ...un "nene sau o tanti" de la Orange nu a inchis ambele numere si drept urmare trebuie sa platesc suma restanta ..eu am incercat sa i au legatura si cu ei in 2022 cand am fost sunat de kruk dar nu mi a raspuns nimeni ...pe scurt daca nu exista o cerere scrisa sunt bun de plata am facut si o plangere la protectia consumatorului poate gasesc o solutie acolo ...trebuia sa o faca mai devreme de cand am platit in plus datorita dep.contabilitate Orange si am fost de acord sa platesc esalonat....(vb in numele mamei mele pentru ca eu m am ocupat de problema ea acum are parkison si inceput de alzheimer iar cei de la kruk au stresat o maxim)

 

Ps solicitarea a fost facuta in 14.06 prin my orange  si am fost sunat pe 25.06 politica de 3 zile lucratoare nu functioneaza...sa spun multumesc ca m au sunat .

Si eu, si Razvan ti-am spus sa nu mai bagi in seama recuperatorii, datoria s-a prescris. Ei insista, pt ca asta stiu sa faca, doar-doar mai strang un banut. Stiu ca sunt agresivi, dar trebuie amenintati cu politia si darea in judecata pt ca hartuiesc un om bolnav si in varsta. Daca numarul pe  care suna e un mobil, blocheaza acel(e) numar/numere de la recuperatori, din meniul telefonului.

Așa o să îi fac mamei mele la telefon..mulțumesc pentru ajutor

Spune-le sa te dea in judecata pentru executarea dosarului.

In mod normal, pasii sunt urmatorii:

  • nu mai platesti facturile (nu comentam motivele), iar furnizorul iti trimite notificarile necesare privind modul de recuperare
  • cand ajungi la recuperatori, vei primi o notificare privind faptul ca vor cere banii in numele furnizorului facturilor neplatite
  • pentru a incepe executarea silita, trebuie sa prezinte dosarul unui judecator pentru incuviintare (teoretic, o singura infatisare rezolva problema)
  • cand se ajunge la judecator... vor avea o surpriza. Te las pe tine sa intelegi firul (si recomand sa te informezi la ce ma refer).

Ca nota de subsol: fa o centralizare a comunicarilor primite. Daca au urmat pasii legali, te pot executa. Dar daca au ratat un termen sau o notificare (si uneori se mai intampla)... ghinion.

Razvan
#StarMember

Dă-i pace, nu le răspunde și nu recunoaște datoria, că nu ai avut raporturi contractuale cu cei de la Kruk