la 28-01-2025 12:50 PM - editat ultima oară la 31-01-2025 11:19 AM de MihaelaA
Frustrarea mea cu Orange a atins cote maxime in ultimele luni. Am facut un abonament de internet fix si nu imi pot plati factura online pentru ca nu-mi pot crea cont. Incerc sa sun la 300 si Gia imi pierde 5 minute din viata punand intrebari stupide care nu ajuta deloc. Apoi stau in call center peste 15 minute si nu ma preia nimeni. Apoi incerc prin Djingo care...ghici ce, e si mai inutil ca nu te redirecitoneaza la un consultant.
Ce se intampla Orange?
la 31-01-2025 09:54 AM
S-a rezolvat. In cel mai surprinzator mod posibil. Am scris mesaj pe pagina de Facebook mai mult sa ma plang si fara a avea asteptarea sa rezolv ceva si spre surpinderea mea am primit raspuns in sub 2 minute. Colega de acolo mi-a dat linkul de plata cu codul de abonat fara cont: https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online
Nu stiam de linkul asta si aparent este bagat pe undeva prin Orange Help. Imi asum si eu parte din vina. Dar totusi...au trecut 5 zile de la primul mail catre consultantul.meu@orange.com si inca nu am primit un raspuns.
Multumesc tuturor de aici ca au venit aici cu raspunsuri. Apreciez comunitatea.
31-01-2025 10:01 AM - editat 31-01-2025 10:52 AM
Mă bucur mult că s-a rezolvat și îți mulțumim că ai revenit cu update. Te mai așteptăm în Comunitate.
la 31-01-2025 10:44 AM
Te inteleg perfect. Mi-am pierdut jumatate de zi cu Gia, plus intrebari in comunitatea Orange, chiar si cu intrebari in magazin fizic, cu solicitarea in aplicatia MyOrange cand totul se putea rezolva cu 15 min max cu un operator.
Asta e unul dintre motivele pt care ne gandim daca mai merita sa prelungim abonamentul sau nu.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor