la 27-07-2026 08:39 PM
Este foarte curios de ce nu se accepta pașaportul pentru a face un abonament la Orange? Am telefonat si mi sau dat raspuri foarte diferite!!
27-07-2026 09:36 PM - editat 27-07-2026 09:43 PM
Salut. Pentru abonament ai nevoie de o adresă de facturare. Poți face dovada unui domiciliu stabil în Romania?
Într-un magazin fizic Orange ar trebui să poți finaliza ceea ce dorești. Te așteptăm cu vești bune.
la 27-07-2026 09:39 PM
Bineînțeles...am adresa de facturare! In aplicatie cand se evaluează documentul..este raspuns negativ ! "Ne se accepta acest tip de document "
27-07-2026 09:48 PM - editat 27-07-2026 09:49 PM
Știam că în pașaport nu există adresa trecută. Dacă la ceea ce faci referire este o adresă trecută manual.... atunci nu e valabil. Rămâne să încerci într-un magazin Orange, cu atât mai mult cu cât e vorba de o migrare a unui PPY la abonament.
la 28-07-2026 03:24 PM
Si mie imi displace sa am o caruta de documente pentru a ma identifica autoritatile si comerciantii. Dar astea sunt regulile, la toti operatorii si trebuie respectate
la 27-07-2026 11:16 PM
Nu trebuie să suni nicăieri, se consultă documentația pusă la dispoziție:
Ce acte sunt necesare pentru a încheia un abonament nou la Orange?
Persoane fizice:
cetățeni români:
cetățeni străini:
Documentele trebuie prezentate în original. În anumite situații, Orange își rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare, cum ar fi o factură de utilități.
Pentru a încheia orice fel de contract de abonament, companiile au nevoie de dovada legală a domiciliului stabil în România, lucru esențial pentru facturare și pentru valabilitatea contractului.
Pașaportul românesc este un document de călătorie care atestă cine ești, dar nu conține adresa. Din acest motiv, toți operatorii solicită obligatoriu Cartea de Identitate (buletinul), care este singurul document ce confirmă simultan atât identitatea, cât și adresa.
la 28-07-2026 07:03 AM
Si ce faci cu CI nou? Acolo nu este trecuta adresa
la 28-07-2026 09:31 AM
Spre deosebire de pașaport, informațiile care nu mai sunt tipărite pe plasticul noului CI (cum este adresa de domiciliu) se află pe cip-ul acestuia și pot fi citite electronic de către operator. Pașaportul este strict document de călătorie și nu stochează adresa nici fizic, nici electronic. Nu are rost să dezbatem aici stadiul implementării noului CI electronic sau dacă au magazinele cititoare, dar tehnic și legal, asta este diferența care contează la semnarea unui contract.
la 28-07-2026 03:22 PM
Nu toti au si nu toti stiu sa "citeasca" noul CI. Nici macar Orange. Ti-o spun din proprie experienta. Puteam sa declar orice adresa... Si apoi ce faci daca te muti? Astepti actualizarea datelor CI si pana atunci primesti facturile pe vechea adresa? Asta in cazul in care nu ai factura electronica activa.
la 28-07-2026 09:54 AM
Pentru cei care nu înțeleg aceste excepții dorind cu insistență un flux automat, ei bine nu se poate. Are și AI-ul limitele lui, iar unele documente sunt necesar a fi comasate și analizate înainte de a fi validate și considerate.
Pentru cei care se jenează a se prezenta într-un magazin Orange există alternativa chatbot-ului, prin care se pot transmite inclusiv fișiere, un exemplu fiind adeverința cu adresa de domiciliu. Acum mai trebuie să avem pretenția să ne legitimăm cu permisul auto, că așa am văzut un scenariu prin filmele americane. Să rămânem totuși rezonabili.
Ba mai mult, fiind vorba despre PPY, adică migrare, fluxul este din nou mai sensibil ca analiză a apartenenței numărului la utilizatorul real.
Dar pentru că nici Vodafone și nici Digi NU acceptă poze cu CI în magazin (verificat personal anul trecut), e de înțeles această înverșunare pentru online unde să poți fi oricine dorești.
la 28-07-2026 11:58 AM
Eu inteleg foarte bine si nici nu am jenă sa merg într-un magazin Orange :-))) Eu am domiciliu in Olanda si in Romania acum ma aflu in Olanda si vroiam un sim pentru a fi contactat de instanțele din România....si este mult mai simplu cu un abonament...dar se pot controla datele si prin alte metode ! Deci este un sistem in primul rand foarte inapoiat si fara incredere in clienti !!
Cand voi veni in Romania (vacanta) voi merge la un operator care nu va fi foarte dificil ...mai ales ca am propus pentru a plăti abonamentul in avans pentru cei 2 ani :-)))))
Deci trebuie data o sansa si celor care pot platii un abonament si nu mers doar pe neîncredere
la 28-07-2026 12:08 PM
Treaba a fost explicată deja și e destul de simplă. Pentru a trece un număr PrePay pe abonament, fără actele necesare cerute de lege nu-ți deschide nimeni un contract, oricât ai fi tu dispus să plătești în avans. Angajatul nu riscă dosar penal ca să-ți facă ție o favoare, iar sistemul nu e 'înapoiat', e doar legal.
Spor.
la 28-07-2026 04:54 PM
Acum de ce aspecte nu ai ținut cont: PUR (politica utilizării rezonabile). Ce folos abonament sau prepay (nu contează) dacă după 3-4 luni vei intra e cost standard, pentru fiecare apel/ sms/ MB? Poate niște soluții MVNO ar fi mai potrivite, dar sunt mai dificil de gestionat. Succes în decizia aleasă.
la 28-07-2026 03:18 PM
Nu neaparat o jena. Poate infrastructura difera, gen parcare. In rest bine punctat
la 28-07-2026 12:05 PM
Salutare!
Cum ai doua domicilii? Poti avea doar unul (unde este si domiciliul fiscal) plus o resedinta secundara ("flotant"). Ca abonament, poti merge pe Yoxo (pasaport olandez si cu adresa din Romania).
PS: sa stii ca plata in avans nu este, neaparat, o garantie. Numarul fiind presupus in roaming permanent, sigur va face costuri suplimentare.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor