anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

TOP 10 cele mai bine vândute telefoane de la începutul anului 2020

FaraUnID
Campion certificat

Cel mai bine vândut telefon cu Android este modelul mid-range Galaxy A51, lansat de Samsung la sfârșitul anului trecut. Acesta vine la un preț accesibil și oferă multe dintre capabilitățile „premium” ale companiei. Acesta este pe locul al doilea global cu 6,8 milioane de unități. Alte modele Samsung din top sunt Galaxy A10s, cel mai ieftin telefon al companiei, cu 3,9 milioane de unități și pe ultimele locuri Galaxy S20+ 5G cu 3,5 milioane și Galaxy A30s cu 3,4 milioane.

 

Locurile 3 și 4 sunt ocupate astfel de Xiaomi cu seria Redmi Note 8. Modelul Redmi Note 8 standard a vândut 6,6 milioane, iar Redmi Note 8 Pro a livrat 6,1 milioane de unități.

 

Iată cum arată și clasamentul *:

  • iPhone 11 – 19,5 milioane
  • Galaxy A51 – 6,8 milioane
  • Redmi Note 8 – 6,6 milioane
  • Redmi Note 8 Pro – 6,1 milioane
  • iPhone XR – 4,7 milioane
  • iPhone 11 Pro Max – 4,2 milioane
  • Galaxy A10s – 3,9 milioane
  • iPhone 11 Pro – 3,8 milioane
  • Galaxy S20+ 5G – 3,5 milioane
  • Galaxy A30s – 3,4 milioane

 

Se poate observa însă o scădere a dispozitivelor premium cu Android în top. Anul trecut în aceeași perioadă, Samsung avea două modele Galaxy S10 în top, pe locurile 7 și 8. Galaxy S10 standard vindea 5,2 milioane de unități, în timp ce Galaxy S10

Plus vindea 5,1 milioane. Apple în schimb nu avea niciun model XS din gama superioară în clasament. Apăreau doar variantele XR cu 13,6 milioane, iPhone 8 cu 6,2 milioane și iPhone 6S cu 4,8 milioane.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/iphone-11-v...

 

Acea * vrea sa mentioneze faptul ca topul a fost realizat chiar de Apple sau la comanda Apple..... Patetic!

11 Răspunsuri 11

Jay
Campion certificat
Destul de echilibrat :)) si, totuși, ma așteptam să vad si S10.. Acum, văzând S20 și auzind, ca ar avea probleme, ma întreb, de ce nu fac și topuri cu cele mai multe returnate.. ☺

teacher_
#StarMember
Se vad efectele lipsei aplicațiilor google pe Huawei...

Miha_Z
#StarMember
Samsung A51 a fost la cautare avand raport bun specificatii-pret. In ceea ce priveste lipsa din clasament a mobilelelor de la Huawei era de asteptat nemaiavand acces la aplicatiile Google. Chiar azi am incercat sa configurez un Huawey Y5P si a fost destul de complicat si n-am reusit decat sa instalez Facebook si WhatsApp.

Razvan
#StarMember
Surprinzător de multe terminale vândute de Apple.

Romeo_
Senior certificat
Ma mir ca nu apare in clasament Iphone Xs care mi se pare mai bun decat Xr si aproape mai bun si decat 11 care este primul in top din cate vad.Oricum din ce am observat in subiectele postate de tine Apple cam bate pasul pe loc cu modelele fiindca nu scot ceva bun ci doar cu mici modificari nesemnificative,Samsung a scos model cu defecte,Huawei a scazut din cauza folosirii Google.Am vrut sa-mi schimb si eu telefonul (iphone Se) dar inca nu am gasit o alternativa buna atat la calitate cat si la pret.Am urmarit iphone Se dar din review-uri vad ca bateria se descarca foarte repede.Acum stau in stand by sa vad cu ce il inlocuiesc 😞

Vio73
#StarMember
Eu nu văd niciun Huawei, dar probabil că e așa cum spune colegul, adică din lipsa serviciilor google. Probabil că vor fi totuși în topul anual!

Anonim
Neaplicabil
Exact, niciun model Huawei în acest clasament. Chinezii au o mare problemă dar să vedem și partea plină a paharului: Xiaomi (preț/calitate) vine tare din urmă. Cred că și Oppo sau Vivo au șanse să "rupă" în viitor din partea deținută din Samsung ;) Mă miră faptul că în clasament nu este OnePlus. Curios!

Vio73
#StarMember
Xiaomi vine tare din urmă și s-ar putea să și depășească Huawei!

Anonim
Neaplicabil
Sper în viitorul apropiat să le sufle în ceafă celor de la Samsung :))

FaraUnID
Campion certificat
Acel top este usor irelevant din simplul fapt ca a fost realizat de Omdia "pe comanda" celor de Apple. Din acest motiv apar foarte multe terminale iPhone in el. Din cate se poate observa, atat in topul pe 2020 si nici pe cel din 2019 nu apare nici un terminal Huawei, iar acest aspect spune totusi ceva. Pana la momentul scandalului China vs Trump, Huawei ajunsese in punctul in care vindea mai multe telefoane decat Apple si erau pe locul 2 mondial, dupa Samsung, iar acest fapt a fost demonstrat de mai toate statisticile din acea perioada. Din acest motiv, tind sa cred faptul ca acest top este cusut cu ata alba.

RstdWoo
Cunoscător
Lumea s-a cam saturat sa le plateasca preturi exorbitante an de an. Asta, coroborat cu problemele la unele modele noi, au contribuit la lipsa lor din topuri.De ex. la Samsung, majoritatea din lumea asta primim prostia de model cu Exynos, si foarte multi s-au saturat de asta din motive demonstrate de n ori: camera,bateria,performanta mai slabe decat modelul pe snapdragon. La Apple chiar si fanii inraiti au cam dat cu tifla la modelele noi avand in vedere preturile nejustificat de mari. Huawei din pacate a pierdut din cauza lipsei GMS in modelele noi, lucru care nu se va schimba mai deloc. Cei mai multi au incercat sa isi justifice preturile din 2020 pe baza 5G, si nu le-a prea iesit figura. in momentul de fata 5G este complet irelevant pe un telefon mobil, si cu atat mai putin justificat sa platesti de la 100 EUR in sus mai mult pt un telefon cu 5G fata de unul fara.