anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stremio, alternativa Netflix

Ascary
Campion certificat
Acum cand stam mai greu cu banii si vrem sa urmarim un film gratis va recomand aplicatia Stremio.Cele mai importante avantaje ale acestei aplicatii comparativ cu site-urile de filme online sunt urmatoarele:
– Aplicatia poate fi instalata pe orice sistem de operare, iar modul de instalare nu difera in functie de acestea (vezi aici cum se instaleaza pe mobil, android).
– Poti vedea filme online subtitrate 4K UHD, insa majoritatea pot fi gasite in format HD si Full HD. Unele filme pot fi vazute si in format 3D.
– Iti poti alege subtitrarea care se potriveste cel mai bine.
– Filmul se incarca foarte repede si nu se intrerupe in timpul vizionarii.
– Probabil unul dintre cele mai mari avantaje fata de site-urile de filme online este acela ca nu esti deranjat de reclame. Nu exista niciun fel de reclama!
– Filmele au o descriere foarte buna, poti vedea ce nota au pe IMDB, poti vedea trailer-ul acestora inainte de a da play filmului. Interfata nu este foarte diferita fata de cea a Netflix.
– Iti poti face liste cu flime pe care intentionezi sa le vizionezi in viitor;
– Daca ai inceput sa urmaresti un film insa nu l-ai terminat atunci cand vei deschide din nou aplicatia acesta va fi reluat de unde ai ramas.
Pentru android aplicatia o gasiti in Google Play si apoi faceti cast cu televizorul vostru,daca nu aveti android pe televizor. Urmariti prin wifi ca sa nu va consumati traficul.
Daca nu va descurcati cu instalarea,subtitrari,setari etc puteti sa ma intrebati aici si va raspund cu placere.
64 Răspunsuri 64

Vio73
#StarMember
Probabil că diferă de la tv la tv!

svetalex
Senior certificat
@Ascary prea complicat pentru mine :). Mulțumesc pentru răbdare. Rămân la HBO Go, că nu trebuie să instalez nimic

TheSpecialist
Maestru
@Vio73, nu are nicio treaba cu modelul televizorului. E vorba de un program de streaming aici, nu de modulare de semnal TV.

Ascary
Campion certificat
svetalex, măcar ai incercat. :)) Sa stii ca serialul tau este pe Netflix,poate e timpul sa treci la Netflix,pentru o perioadă cel putin. Lista Netflixului mi se pare un pic mai dezvoltata decât al HBO GO si la bani esti tot pe acolo daca alegi pachetul SD.Poti sa iti faci abonamentul direct pe factura Orange.

svetalex
Senior certificat
Până la situația actuală creată de Pandemia de COVID 19, eram mereu într-o mare grabă. Vizionam maxim 2 filme pe lună acasă :), astfel că nu am simțit nevoia să am Netflix. La seriale nu am răbdare să mă uit, așa că nu le-am vizionat nici măcar pe cele de pe HBO. Acum iau în calcul să îmi fac abonament la Netflix, dar din câte am vazut și acolo se pune mare accent pe seriale. Apropos, la Netflix exită perioadă minimă contractuală? Că presupun că viața mea va reveni la ritmul accelerat de dinainte 🙂

Ascary
Campion certificat
Nu,nu are si ai si o luna gratis 🙂

mylly_71
Junior entuziast
A intrat cineva sa vada ce fel de filme sunt in aplicatie?

TheSpecialist
Maestru
Da, sunt titluri bune. Eu am văzut "Casa del Papel" și vreo 2-3 filme.

mylly_71
Junior entuziast
@The Special List - merci de info

TheSpecialist
Maestru
Pt puțin. Spor la vizionat!

Anonim
Neaplicabil
Aplicația este similară Kodi sau Plex, folosește Bit Torrents. Este o alternativă interesantă, voi încerca să o instaleze pe TV.

Ascary
Campion certificat
Este mai simplu de folosit decat cele doua,plus ca are subtitrari mai multe decat plex-ul. Daca ai android pe tv poti sa o instalezi insa nu stiu daca procesorul televizorului face față. Ideal ar fi sa o pui pe laptop si prin cablu pe tv. Merge foarte bine instalata si pe telefon si apoi cast wifi pe televizor. Eu am facut totusi castul prin chromecast si merge perfect. _____ @mylly in dreapta sus ai un buton unde alegi genul de filme,sortare dupa an,rating. Sunt mii de filme

Anonim
Neaplicabil
Mersi, @Ascary! O să revin cu detalii dacă merge...

Daniel_28
Începător
Buna seara ,am un smart tv lg sistem web ios,incerc sa instalez stremio dar nu pot,imi apare ,,fișierul nu poate fi descărcat,ce pot face multumesc

Ascary
Campion certificat
Pe televizor nu merge instalata si nici pe iOS. Doar pe android si windows. In app store este aplicatia se instaleaza dar nu functioneaza. Apple nu permite astfel de "practici" 🙂