anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

sMiles aplicatia care te plateste in Bitcoin sa faci miscare

FaraUnID
Campion certificat

Startup-ul StandApp a anunțat o aplicație, numită sMiles, care îi răsplătește pe utilizatori cu Bitcoin (BTC) pentru faptul că fac mișcare.

 

Printre activitățile acceptate se numără mersul pe jos, alergatul sau mersul pe bicicletă, transmite Decrypt.co. Aplicația îi va răsplăti, însă, și pe cei care urmăresc clipuri video sau pe gameri.

 

Igor Berezovsky, inițiatorul proiectului și directorul general al Shape – compania care, printre altele, a dezvoltat aplicația de chat IM+- a declarat că sMiles promovează adopția Bitcoin, dar și un stil de viață sănătos.

 

Pentru a măsura distanța parcursă, aplicația va folosi GPS-ul de pe telefoane. Utilizatorii nu se vor îmbogăți folosind sMiles, deoarece vor fi răsplătiți cu satoshis, cea mai mică unitate Bitcoin. Cât vor primi nu știm deocamdată exact.

 

Un satoshi este cea mai mică fracțiune dintr-un Bitcoin, care poate fi trimis prin protocolul Bitcoin în prezent: 0.00000001 BTC, adică, o sutime dintr-o milionime BTC.

 

Bitcoinul acumulat de utilizatori în timp va putea fi transferat într-un portofel pentru criptomonede. Utilizatorii vor trebui să se înregistreze în aplicație doar dacă doresc să retragă mai mult de 10.000 de satoshi.

 

Deocamdată, aplicația este finanțată de Berezovsky, familia și prietenii lui, dar în viitor va încheia parteneriate cu furnizori de asigurări de sănătate, companii de publicitate și alți parteneri pentru a oferi recompense mai mari și a genera venituri pentru dezvoltator.

 

Aplicația se află acum în faza de testare închisă. Ulterior, la jumătatea lunii mai, sMiles va fi disponibilă pentru Android, iOS și Apple Watch.

 

Site platforma sMiles https://www.smilesbitcoin.com/

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/aplicatie-smiles-le-va-plati-utilizatorilor-bitcoin-19144415/

Sursa 2 - https://decrypt.co/27045/this-app-pays-you-bitcoin-just-for-walking

 

Si nu stiu de ce, dar am un sentiment deja vu din perioada "celebrelor" servicii PTC prin care erai "platit" sa urmaresti diferite reclame sau sa accesezi diferite site-uri. "Platit" insemna ca primeai 0.00000000000000000ceva euro la fiecare site vizitat, iar dupa foarte muuuuuuuuuuult timp, cand ajungei la pragul minim de payout te trezeai ca nu mai ai bani in cont sau contul tau fusese suspendat pentru tentativa de fraudare, promovare prin spam si alte scuze asemenatoare.

6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember
Offf am ajuns sa fim platiti pentru a face putina miscare, care pana la urma pe noi ne-ar ajuta. O sanatate buna o ai daca faci miscare, nu? Sa fim platiti pentru miscare mi se pare cam ciudat.

Jay
Campion certificat
Interesanta aplicația.. nu ca m-ar inspira prea tare ideea de bitcoin.. dar, cine știe.. Ca tot am primit o bicicleta și e încă infoliata, asa cum a venit :)) E un fel de alt mod în care sa fii monitorizat și la final te trezești ca a fost și gratis :)))

teacher_
#StarMember
Nu as face mișcare pentru bani, fie ei și bitcoin.. Cred că îmi erau datori vânduți, in ultimul an și jumătate am depășit 9 milioane de pași făcuți... Mă întreb cât bitcoin as fi primit..:))

FaraUnID
Campion certificat
Pentru cei care stau la curte: Cumparati un telefon ieftin, cel mai ieftin posibil si atasati telefonul respectiv animalului de companie si lasati patrupedul, liber in curte toata ziua. 😄

Miha_Z
#StarMember
:))) Ce idee buna ai @FaraUnID Sa vedem vor fi voluntari ai patrupedelor care sa testeze varianta propusa de tine? 🙂

Vio73
#StarMember
Eu fac mișcare în grădină aproape zilnic. Am de săpat, plivit, udat, semănat, etc. Chiar prea multă mișcare!