Întrebare fară răspuns

Cât costa să fac ecranul unui Redmi 9A spart

Cât costă să fac ecranul unui telefon Redmi 9A

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nicoleta.maria, bun venit in Comunitate!!!
Nu stiu exact cat ar costa, dar sigur costa mai mult decat merita! E un model vechi si slab fata de cerintele actuale. Vad ca unul nou e 530 de lei. Reparatia va fi tot pe acolo, pt ca de obicei nu se schimba doar ecranul, ci si bateria, tot subansamblul. Asa ca eu iti recomand sa iti iei alt telefon.

Atunci lasă-l așa cat va mai funcționa, pt că e un telefon slab, cu 32 GB și 2 GB de RAM.
Daca dai o căutare pe Google, găsești service-uri care fac reparatii și dau și prețuri. De ex: https://clickgsm.ro/schimbare-ecran/xiaomi/redmi-9a/

Sunt service-uri care fac doar inlocuirea digitizer-ului ("sticla" de deasupra display-ului responsabila de preluarea impulsului tactil). Din pacate, n-am gasit niciunul care sa faca asta pentru Redmi 9A.

Ca idee, iti poti lua display-ul si reparatia o faci acasa. Sau...mergi cu telefonul intr-un service, si, in functie de service, vezi cat te costa.
Aici gasesti display-ul, la un pret zic eu destul de bun: https://www.fix-shop.ro/piese-de-schimb-xiaomi-redmi-xiao...

Telefonul e luat de la Orange? Daca da, ai putea sa intrebi la Orange cat te-ar putea costa reparatia (cu tot cu manopera). Pe de alta parte, telefonul nou nu e foarte scump, si, in functie de cat te-ar costa reparatia cu tot cu manopera, s-ar putea sa fie la fel de rentabil sau mai rentabil sa-l iei nou.
Personal nu am auzit de reparatii de display care sa necesite inlocuirea bateriei, dar nu zic ca nu exista asa ceva. In cazul asta, nu pare sa fie necesar.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!