Întrebare fară răspuns

Atenționare restart telefon Sony 5 mark III

Astăzi am primit atenționare de la android să repornesc telefonul că este activ timp de 28 zile. Super tare, telefonul, a mers continuu, fără să se mai blocheze wifi sau alte funcții. Aceasta funcție o fi disponibilă doar pe android 12 sau și pe cele anterioare. Recunosc că la huawei nu am primit o astfel de atentionare, dar îl restartam mai des, că veneau update-uri lunare.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Se poate sa fie doar pe Android 12... Eu nu-mi amintesc s-o fi vazut-o pana acum. Oricum, eu il restartez in fiecare zi, prin simplul fapt ca inchid telefonul noaptea. :)) Dar da...e o idee buna sa-i mai dai cate un restart din cand in cand. Mai ales dupa atata timp.

Foarte interesant! Eu primesc doar atenționări de back-up și update (iPhone). Nu am primit până acum o atenționare de repornire telefon pe telefoanele pe care le-am avut.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

da este aceasta functie si pe Samsung - in special pentru cine nu face o curatare de memorie din setari :)
chiar si pe A11 si sigur si pe 12

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Da, asa este, si Samsung are optiunea aceasta si nu tine de versiunea androidului ci de telefon, cel putin asa am observat eu.

Nici eu n-am mai auzit de astfel de atenționări, dar este foarte tare oricum! Important este că totul este funcțional și sper să rămână mereu tot așa.
Baftă!

La ai mei e anuntul legat de curatare si scanare de securitate a aplicatiilor la 7 zile, deh chinezi. Foarte bun managerul intern scaneaza si iti anunta inclusiv app care consuma in background!

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

După ce l-am lăudat, s-a restartat într-o seara și astăzi cam la 10 zile s-a blocat și restartat din nou. Pe 5G cade conexiunea frecvent, acu nu știu dacă este vina telefonului sau a rețelei Orange, ținând cont că pica și rețeaua telekom tind să cred că este o problema și de a lui Sony.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!