Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Erori de funcționare / afișare a paginii Comunității Orange

Dragi membrii ai Comunității, deși cu vagi bănuieli, nu știu dacă ați întâlnit o situație mai ”atipică” decât cea din atașamentele prezentate. Mai exact, pe desktop, primele imagini (1-4) sunt capturi din conținutul afișat într-o pagină de CHROME a paginii Comunității Orange: foarte interesantă ca HEADER.
Pe de altă parte, o problemă de conectică: Fie că este vorba de http://www.orange.ro , sau de cont (orange.ro/myaccount/reshape/ ), sau vreo pagină din HELP-ul Orange.... am de-a face cu eroarea surpriză din imaginile (5-6). Observație: Dacă ar fi o problemă de internet / server / provider.... atunci aceste erori ar apărea și pe alt browser (ex: Firefox), dar aici funcționarea conectivității e ok. Similar și afișarea în pagină: Chrome-ul afișează pagina Comunității precum în atașamente, însă pe un FireFox (alt browser) afișarea este ok. Ca un alt detaliu: CHROME-ul pe Android este ok. :)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu folosesc Firefox atat pe laptop, cat si pe mobil si, de ceva vreme, nu mai am erori in afisarea paginilor de pe orange.ro.
Poate site-ul nu (mai) e adaptat pt Chrome, poate sunt niste plugin-uri corupte, lipsa sau neactualizate.

În general am un oarecare ”istoric” de navigare, căutare, gestionare, adică anumite ”tabieturi”. Ștergerea cache și a prăjiturelelor cam ... resetează mare parte din aceste date. Aveam o bănuială, dar întrucât nu am avut alte site-uri afectate de acest comportament.... am preferat să amân ștergerea necesară.
Paradoxul mai mare îl am în privința erorii de accesare/conectare la orange.ro.
Verdict final: Problemă rezolvată atât în privința afișării cât și a accesării / conectării.

Completare: ”Fenomenul” am observat că are o frecvență de ”apariție” cam la 3-4 luni, și a apărut cam simultan pe chrome, atât pe desktop work, desktop home, dar nu pe androidul smartului. Acum e ok.

@delfinas: O cunosc (aproximativ), de altfel chiar la accesarea http://www.orange.ro, pe fiecare bucată de browser, de pe fiecare dispozitiv de pe care vei accesa site-ul Orange, mesajul de activare a notificărilor din partea Orange va fi prezent. :) Nu e o excepție, nu e o surpriză, este doar o altă pagină de web care s-a aliniat tendințelor de marketing, sub sloganul ”de ce să faci ceva diferit dacă nimeni nu face altfel?” :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!