anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activarea unei cartele sim

Cristina2015
Începător
De ce merge asa greu activarea unei catele sim
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Poti sa ne spui mai multe despre problema ta, Cristina? De unde ai cartela?

Cristina2015
Începător
Cartela am luat dintrun magazin orange si mi sa spus ca se activeaza automat dar nu sa întamplat am fost din nou la ei si miau dat alta cartela si un numar de telefon sa sun si sa le dau codul am sunat si suna intruna ocupat

Viocat
Senior certificat
Dacă ai cumpărat telefon nou ai primit și un multisim in caz ca nu se potrivea simul tau cel vechi in noul telefon. La multi ani!

delfinas
#StarMember
Ar fi trebuit sa-ti activeze ei cartela. Ai fost intr-un Orange Shop sau Store? Daca ai un cont My Orange, poti incerca sa vorbesto cu un consultant pe chat. Daca nu ai cont, insista la numarul respectiv. Cred ca e vb de 0374300300.

radumsk
Junior entuziast
@delfinas cred ca au fost inchise call center-urile din cauza sarbatorilor. Probabil ca maine revin (daca au fost inchise)

Dany_87
Junior entuziast
Hello !!! Din câte știu eu .... doar introduci cartela sim în telefon și se activează direct opțiunea cu minute ... dacă dorești creditul si nu minutele trebuie să urmezi niște pași....sau sa suni la ei.... dar probabil găsești mai greu acum de sărbători un operator orange care sa te ajute.... Succes !!!

DanielaH
Moderator
@Cristina2015, ai reușit să activezi SIM-ul cel nou?

Cristina2015
Începător
Da am reusit cu 3 drumuri la ei