Întrebare fară răspuns

Antena orange nu prinde semnal in Anglia

Buna seara! Am abonament pt tv prin antena...am trimis echipamentul in anglia, a fost conectat receiverul, a fost montata antena insa cand pornesc tv scrie " verifica antena..lipsa semnal"...mentionez ca am activat cartela...care e solutia? Am sunat la persoana care trebuia sa mi-o instaleze in romania si a zis ca nu se pricepe

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

deci daca pe granitza Germaniei, vest - sud-west, sunt cca. 50 dBW (decibel pe Watt ) si se prinde PERFECT adica 100% putere si 100% calitate si cu o antena de 80 cm diametru, atunci as spune ca pana prin Nord-West-ul Londrei ar trebui sa fie cca 44 pana in 40 dBW asta ar inseman ca cu o antena de maximal 150 cm diametru sa prinzi fara probleme Astra B5 ;) Cu cat ai mai putzini dBW cu atat diametrul antenei se mareste.

Este posibil cu o antenă mare să prindă, așa cum i-am spus și eu, dar e cam greu de ,,manevrat" așa ceva, mai ales dacă ești în oraș. Sincer, nu știu dacă ești lăsat să instalezi, dar asta este altă discuție.
Faptul că prinde in Germania este o treabă, mai ales că acolo e la marginea fasciculului, dar la Londra e greu de tot. Cert este că nu e imposibil!

Bună ziua! As dori câteva informații va rog.Recent am ajuns Anglia și mi-am adus receiver-ul cu mine.Am făcut instalarea antenei și spre surprinderea mea am prins semnal pe Satelitul Astra5B 31.5 E chiar repede! am dat scanare canale doar ca s-au scanat canale din Ucraina.Ce am greșit și ce pot rezolva? Mulțumesc anticipat!

Vivo Andru
Vivo Andru

Vivo Andru

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Vivo Andru

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!