Întrebare fară răspuns

Taxare suplimentara roaming Serbia

Ce pot face daca am fost taxat extra cu 50 de euro, pentru simplul fapt că am fost la granița cu Serbia, iar datele mobile au fost furnizate de un operator din Serbia, iar eu nici nu am folosit telefonul! Consider că acesta taxare este un abuz din partea Orange atât timp cât acest operator nu poate asigura serviciile mobile la un nivel optim la granița României!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Soluția este sa dezactivezi accesul datelor în roaming și sa treci pe 3G, știind că treci printr-o zonă problematică. Zona este cunoscută ca fiind cu semnal deficitar al operatorilor români, în cazul acesta, doar neșansa a făcut ca tie să ți se blocheze la un moment dat telefonul pe rețeaua din Serbia, în drum spre Orșova și fiindcă a făcut trafic de net în background, acesta a rămas agățat pe celula respectivă și te-a taxat. Vezi cum faci să o dai la pace cu Orange.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!