Întrebare fară răspuns

Pentru fidelitate avem net nelimitat ?

Salut, am prelungit abonamentul și mi s-a spus ca o sa am net nelimitat pentru vechimea in rețea, pe contract nu văd specificat

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca nu e specificat în contract , e cam aiurea . Dar verifica și in aplicația My Orange si dacă nu te lămurești acolo , suna eventual la Relații Clienți și cere detalii suplimentare.

Bun venit in Comunitate, Alexciprian!!!
E posibil sa fi primit internet nelimitat ca o extraoptiune, pt vechimea ta in retea si sa nu apara neaparat in contract.
Daca prelungirea de abonament e facuta cu cel putin 48 de ore in urma, poti vedea resursele pe care le ai, intrand in contul tau My Orange si consultand Cronos. Acolo vezi cat net ai inclus.

Depinde si ce abonament ai prelungit!

Daca ai repozitionat la un Smart 15 sau superior, atunci da, ai internet mobil national nelimitat. In acest caz consultantul care te-a ajutat cu repoztionarea a vrut sa para inteligent si a impachetat-o la modul "pentru vechime in reteaua ai internet nelimitat"

Exista si varianta in care promotional sa beneficiezi X luni cu internet mobil national nelimitat in urma repozitionarii abonamentului si a vechimii in retea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!