Întrebare fară răspuns

Campanie portare Digi – Hai si tu in reteaua nationala

Digi a demarat o campanie extrem de agresiva atragere de noi abonati in reteaua Digi Mobil sub numele de "Hai si tu in reteaua nationala"

 

 

In cadrul acestei noi campanii de portare Digi ofera reducere de 50% din pretul de lista al abnamentului, timp de 4 luni, dupa cum urmeaza:

 

01. Abonamentul Digi Mobil Optim 2 – 2 euro / lunar;

  • NELIMITAT Min + SMS in retea
  • 200 minute naționale și internaționale
  • net nelimitat 3G / 4G / 5G
  • -> in lunile de contract 7 - 10 se plateste 1 EURO / LUNAR

 

 

02. Abonamentul Digi Mobil Optim 3 – 3 euro / lunar

   • NELIMITAT Min + SMS in retea
   • 300 minute naționale și internaționale
   • net nelimitat 3G / 4G / 5G
   • -> in lunile de contract 7 - 10 se plateste 1.5 euro / lunar

 

 

03. Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat – 5 euro / lunar

    • NELIMITAT Min + SMS in retea
    • 3000 minute naționale și internaționale
    • net nelimitat 3G / 4G / 5G
    • -> in lunile de contract 7 - 10 se plateste 2.5 euro / lunar

 

 

*Nota: - Pe o conexiune 4G ai viteze de până la: 100 Mbps download cu 10 Mbps upload iar pe o conexiune 5G ai viteze de până la: 600 Mbps download cu 40 Mbps upload.

 

In cadrul acestei oferte sunt promovate si telefoanele oferite de Digi in sistem de achizitie in 24 de rate cu avans 0. Printre modelele de telefoane intrate in aceasta campanie se regasesc:

     • Motorola G30, avans 0 si 33 lei rata / lunara
     • Motorola G50 (telefon 5G) avans 0 si 41.5 lei rata / lunara
     • Oppo A15, avans 0 si 22.5 lei rata / lunara
     • Oppo A53, avans 0 si 33 lei rata / lunara

 

Oferta destinată consumatorilor este supusă unor termeni și condiții și e valabilă în perioada 05.07 - 31.08.2021 pentru consumatorii care se portează din altă rețea la un abonament DIGI și care sunt abonați DIGI pentru minimum un serviciu fix, fiind disponibilă în limita stocurilor disponibile, în magazinele DIGI și pe DIGI.ro.

 

Reducerea de 50% din valoarea abonamentului este de 4 luni, se aplică în lunile 7-10 de abonament și nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate. Oferta de 24 rate se aplică pe telefoanele active din ofertă, cu valoarea sub 1200 lei.

 

Contractele aferente acestei campanii se încheie pe o perioadă de 24 luni.

 

Sursa - https://www.digi.ro/reteaua-nationala

 

Ca tot intreba cineva pe un topic dedicat ce oferte bune sunt la portare. Doar ca trebuei sa te portezi din reteaua #1 in reteaua nationala.

Daca esti in cautarea unei oferte bune la portare impreuna cu achizitiea unui telefon la pretul corect si gasesti aceasta informatie utila nu uita sa apeși ❤

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Ofertele celor de la Digi au fost mereu imbatabile. Însă eu am avut un abonament de la ei și stăteau destul de prost cu semnalul, ataât pentru net cât și pentru voce.

Eu am servicii fixe de la ei si un abonament de 2 euro, pe care ar trebui sa-l foloseasca tata pe o tableta, dar nu-l prea atrage. Pe unde am fost, a fost ok, mai ales cand era singurul care avea net inclus fara numar in cei doi euro. :) Lucrurile s-au mai stricat cand s-a portat lumea in masa la Digi si au schimbat frecventa. Cand aveau 4G doar pe 2600 banda 38 si erau putine telefoane cu aceasta frecventa, era semnalul de senzatie. Cand au trecut si ei pe 2100 si s-au portat multi in Digi, s a cam stricat jucaria.

La 2 euro lunar (in lunile de contract 7 - 10 platind doar 1 euro / lunar) nu stiu ce pretentii poti avea. Acest tip de abonament este ideal pentru un senior.

 • In reteaua #1 pretul unui Motorola G50 este de cca 700 lei impreuna cu abonamentul Smart 15.
 • 15 x 24 = 360 euro doar abonamentul timp de 24 de luni
  360 x 4,9 = 1764 + 700 = 2464 lei pret final dupa 2 ani de contract

  • In reteaua nationala pretul unui Motorola G50 este de 999 lei impreuna cu abonamentul Optim 2.
  • 215 lei pret total abonament in cele 24 de luni
   215 + 999 = 1214 lei pret final telefon si 24 luni de abonament

   Practic, la Digi cu un buget de 2500 lei si aceasta oferta de portare poti avea 2 x abonament Optim 2 si 2 x telefoane Motorola G50.

Cine poate.... poate. Restul se uită ca vulpea la struguri. Am testat, cunosc și nu pot zice că strugurii-s acri. Fiecare cu ce a experimentat, zona în care locuiește și ofertele cunoscute. Viața are și nuanțe albastre, nu doar roșii cu tentă de portocaliu sau roz.

Ma bate gandul. La banii astia ce sa mai... 1-2 euro lunar. Nu or avea ei cine stie ce viteza datorita spectrului, dar macar incearca. Au cea mai extinsa retea de fibra si sunt zone unde doar ei au pus antene, daca in 2021 mai putem avea asteptari... adica nu ai astia mari si au ei semnal. Si cu siguranta nu esti tratat cu spatele in stil corporatist cand ai nevoie de suport.

Și eu am testat două abonamente, nu unul. Doi ani le-am plătit și când am vrut să le închid, agentul mi-a spus că-mi oferă nu știu ce reducere.
Am zâmbit și i-am spus că nu mă interesează și că știu destule zone fără semnal outdoor. Și i-am dat exemple! Mi-a spus că da, am dreptate! Dacă nu ieși din orașe prea mult, poate fi o soluție!

La servicii de televiziune cel puțin, Digi depășește cam tot ce e concurență. Serios vorbind, prin comparație, preturile oferite de Orange mi se par rezonabile, dar canalele oferite de RCS sunt superioare.

@simple_dreams: Când un întreg județ utilizează exclusiv serviciile unui singur operator, ar trebui să te interesezi cu convingere ce are acel furnizor și nu ceilalți. Nici cu Bihorul nu mi-e rușine.... că și acolo tendința de exclusivitate servicii DIGI este pronunțată, ca la Satu Mare. Pur și simplu e vorba de calitate și conținut ofertă, asta pe lângă tarife.

La capitolul fibra optica si continut propriu de platforma, cei de la Digi se mictioneaza cu bolta atat pe Orange cat si pe Vodafone si Telekom.

Au extins destul de tare reteaua in mediul rural, au incheiat contracte si oamenii s-ar portat pe ideea sa aiba si TV si telefon de la acelasi furnizor (pana acum nu era televiziune decat prin satelit in zona de care vorbesc), dar problema e ca am vazut multi oameni nemultumiti pentru ca pe telefonie de fapt semnalul e foarte slab si au aflat asta abia dupa ce s-au portat.

Ca sa revizuim încă odată și reversul medaliei , 2 euro dai pe abonament , cam de atâția bani este și calitatea serviciului: semnal GSM prost , cu intermitente, net pe mobil cam de 2G maxim , asistenta tehnica tardivă, serviciul relații clienți vai mama lor . Asta este situația la noi în județ, cel puțin. În mediul rural, mulți se plâng de servicii tv proaste, modificări de contracte abuzive .
Părinții mei au avut de la ei net+telefon fix + tv. În 2 ani au rămas doar cu televiziunea.

Eu personal am (vorbesc numai de GSM) 4 abonamente la rds-rcs , ultimul facut pe portare un nr prepay orange (care vegeta neincarcat de 3 luni) efectuat Luni (5.07.2021) si am si un abonament la portocala (de peste 10 ani)
abonamentul cu nr 4 de la digi l-am facut deoarece am vrut un telefon nou si aveam nevoie de inca un nr de telefon (numai pentru prieteni) ,- la 4 nr de telefon digi ofera abonamentul de 5 euro la [pret de 3 (deci am 4 abonamente la 3 euro -redus din 5 euro - 12 euro 4 abonamente)
si am prins oferta de reducere 4 luni si xiaomi note 10 pro la 50 lei luna x 24 luni 1200 lei la digi -- la orange pret standard este 1.404,21 Lei :) https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-red...

 • pro digi gsm - abonamente pret foarte mic nelimitat voce si date intr-o limita de x gb - semnal imbatabil pe 2G dar fara date (2G de la digi bate toate retelele -am probat personal)
 • contra - viteza pe 4G mica ( cea mai mica dintre telekom-voda-orange) dar de ajuns pentru streaming video

Fiecare cu experiențele proprii. Pe bussiness, Digi are personal dedicat cu prezență în teren, atât pe fibră cât și pe 4G. Nord-vestul țării e o bătaie de joc la restul rețelelor, cel puțin comparativ cu Digi.

Eu nu pot sa zic decat atat: super oferta, sper sa atraga foarte multi clienti de la Orange. Poate in felul asta, ii motiveaza sa faca si ei ceva. Daca nu, speranta moare ultima, dar moare si aia pana la urma. :)) Am impresia ca sunt unii operatori care s-au culcat pe urechea aia si au uitat de competitie. Iar asta este felul celor de la Digi de a le aduce aminte ca sunt si ei pe piata, si vin din spate cu viteza mare.

Daca la abonamente de 2 (chiar 1) EUR ai acces la 5G (nu zic acoperire, dar ACCES in primul rand)...cred ca e momentul si pentru ceilalti operatori, inclusiv Orange, sa faca ceva in sensul asta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

In trecut, Digi au mai bubuit piata in momentul in care au lansat nelimitat la 2 euro. Dupa care a urmat Telekom cu nelimitat la 29 lei si fara perioada contractuala.

Citisem unele rapoarte ANCOM care spuneau faptul ca la cca 1 an de zile din momentul in care fusese lansat acel nelimitat la 2 euro, operatorul francez cu sigla portocalie a piredut cca 700.000 de numere de telefon care au fost poratate fie in Telekom, fie in Digi.

Pentru cine nu reusetse sa proceseze informatia la nivel macro: 700.000 de numere de telefon inseamna 7 orase cu o populatie medie de 100.000 locuitori in conditiile in care fiecare locuitor detine cel putin 1 numar de telefon mobil.

Prin urmare, Orange a fost reteaua #1 la capitolul numere de telefon pierdute prin portare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!