Întrebare cu răspuns(uri)

Exista posibilitatea ca progamul SmartTester sa fie asociat si utilizatorilor Prepaid?

SmartTester si pentru Prepaid? Cand si cum ar putea fi posibil acest lucru?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut!
In momentul de fata campania SmartTester este doar pentru abonati. Daca vor aparea modificari, te asiguram ca le vei vedea pe pagina noastra.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Au mai fost astfel de solicitari, inclusiv pe topicurile cu anunturi despre campaniile Smart Tester..
Momentan, ma indoiesc ca beneficiul acesta pentru abonati, va fi extins si catre prepay, dar, cine stie..

Salut!
In momentul de fata campania SmartTester este doar pentru abonati. Daca vor aparea modificari, te asiguram ca le vei vedea pe pagina noastra.

Orange Assistant
Orange Assistant

Orange Assistant

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
Orange Assistant

@Orange Assistant

Abonat sau utilizator prepay, review-urile vor fi mereu aceleasi:

  • O camera buna daca vrei o camera buna in buzunar
  • Baterie mare care se incarca repede si tine mult
  • Telefonul are 3 camere pe spate

Utilizatorii PrePay sunt volatili si pot renunta oricand la numar. Abonatii au niste contracte semnate cu Orange, nu pot disparea din retea cand vor, plus ca prezinta mai multa incredere, mai ales daca au vechime mare. E, pur si simplu, chestie de siguranta, pt ca se testeaza echipamente noi si scumpe.

@delfinas: vrăjeală!!! De fapt nu se dorește de către Orange ca cei pe prepay să participe și ei. Cei cu abonament nu au sângele albastru. Iar problema "siguranței" e simplă: la predare / primire oricum vei fi nevoit ca un client model ce ești.... să prezinți o CI. SIMPLU.

Flo, tu ai da unui necunoscut, pe care nu știi de unde să-l iei, telefonul tău sau ceva valoros?
Eu am împrumutat, acum ani buni, o carte unui fost student, cititor serios, doar cat sa tragă un pic din ea la xerox și dus a fost, deși lăsase garanție buletinul. A preferat sa umble să-și facă altul nou, pt o carte!!! Așa că, cum să-i dai unuia care poate dispărea oricând, un echipament scump, doar pe baza unei copii de buletin?

@delfinas: Mergând pe raționamentul tău, eu dacă voi încheia un contract cu Orange și voi ”dispărea” este mai sigur pentru furnizor decât dacă voi încheia un contract de testare produs cu același Orange??? Ideea cu ”buletinul” nu este de a păstra buletinul la colecție ci de a utiliza informațiile pe care acesta le conține. Dar ai dreptate, poate nu toți când îți cer un ”buletin” vor să verifice identitatea ta..... unii poate vor să te aibă în albumul cu poze și amintiri.

Eu vb de actul de identitate pe post de garanție, nu de exponat într-un album. Eu lucrez de mulți ani într-un domeniu în care știu cum e încrederea și garanția. Când ai un abonat și ăla nu îți mai plătește, mai ai o pârghie să-l constrângi. In unele cazuri, nu ai cum, că nu are nimic pe numele lui, nu are salariu,venituri de poprit, dar nici nu-și va mai putea face alt abonament. Așa că își va lua o cartela, care nu are un titular, poate fi a oricui și să renunțe la ea oricând.
Până la urmă, Orange nu e obligată să dea oricui un echipament in testare. E dreptul lor să aleagă cine beneficiază de acest program. Asta e, avantaje și dezavantaje....

@delfinas: Ți-aș aduce multe alte argumente, dar nu e subiectul acestui topic. Așa că alte comentarii nu își au rostul acum și aici.

Cum fiecare dintre noi au dreptul să aleagă între a deține sau nu un abonament la un operator sau altul, cred că și operatorul poate alege căror categorii să le ofere echipamente spre testare! Și la cartele vs de abonamente sunt avantaje și dezavantaje, iar discuția este interminabilă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!