Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs Orange Games pentru impatimiti.. sau, pentru cine are timp! :)

Cu ocazia implinirii unui an de Orange Games, jucatorii au ocazia sa castige, luna aceasta, un Samsung Galaxy S21 Ultra, pentru cel mai mare scor si o luna de acces gratuit in aplicatie, pentru primii 10..

Pentru cineva care deja se joaca, este o provocare.. eu nu am timp pentru mai mult de 5*candy crash, pe laptop, seara :))).

"Câștigă un super telefon
Sărbătorește alături de noi 1 an de Orange Games! Joacă “Electric Highway” prin aplicația Orange Games în perioada 2-30 iunie, iar dacă înregistrezi cel mai mare punctaj la sfârșitul concursului, câștigi marele premiu: un Samsung Galaxy S21 Ultra Black 256 GB și un voucher cu o lună de acces gratuit în aplicație. Următorii 9 participanți vor primi câte un voucher cu o lună de acces gratuit în aplicație. Abonamentul pentru jocuri este doar 1.18 euro/săptămână (TVA inclus), iar prima săptămână este gratuită."


Sursa si mai multe infromatii aici..

https://www.orange.ro/aplicatii/orange-games?gclid=Cj0KCQ...

https://www.orange.ro/files/pdf/termene-si-conditii/regul...

Răspunsuri

Super concurs si bune premii pt gamerii inraiti!!! :) Nu stiam de Orange Games... Eu tot Candy Crush, e maximul la varsta mea! :))

super ....... si asa nu stiam ce sa fac in timp liber

mariancirjau
mariancirjau

mariancirjau

User level
Nivel
1
302 / 750
puncte
Custom field 2
mariancirjau

Solitaire este jocul cel mai cunoscut de oameni - pe PC.
Deoarece a devenit mega cunoscut odata cu aparitia PC-urilor si a Windows-ului.
Inainte de asta erau jocuri DOS (gen Snake) sau arcade / console TV / "pacanele" etc.

Asta este un concurs pentru cine nu are ce face cu banii si simte nevoia sa se ciorasca intr-un display de 6 inch, sub pretextul ca se joaca si poate castiga un telefon.

Dat fiind faptul ca exista destul de multe topicuri care semnaleaza probleme in procesul de dezabonare de la acest Orange Games, ma hazardez sa afirm faptul ca, dupa finalul perioadei de campanie, vor mai aparea cateva topicuri care semnaleaza faptul ca unii s-au trezi avand cost suplimentar in factura sau ca au ramas fara credit in contul prepay.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!