anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anunțul ieșirii LG de pe piața smartphones este iminent

FaraUnID
Campion certificat

LG ar putea anunța foarte curând ieșirea de pe piața de smartphone-uri, acum că nu a găsit un cumpărător pentru acestă divizie din cadrul companiei. După 23 de trimestre în pierdere, compania pare să fi luat decizia de a opri hemoragia de fonduri în acest domeniu.

 

Conform unui leaker de Twitter, „@FrontTron”, LG se pregătește să facă anunțul oficial referitor la ieșirea de pe piața de smartphone-uri în cursul zilei de luni, 5 aprilie. Se pare că întreaga divizie va fi desființată, în timp ce angajații acesteia vor fi mutați în cadrul diviziei de electrocasnice LG, cu sediul în Changwon din Coreea de Sud.

 

https://twitter.com/FrontTron/status/1376675016742330368

 

Astfel, toate planurile pe care divizia de smartphone-uri le aveau pentru perioada următoare, precum lansări de smartphone-uri mid-range sau premium pentru prima jumătatea a anului 2021 au fost deja oprit. Desigur, dezvoltarea telefonului LG Rollable, cu ecran care se rulează nu va mai continua, în ciuda declarațiilor anterioare ale companiei.

 

Îngrijorător este însă faptul că FrontTron spune că în ciuda faptului că LG a promis suport software pentru cele mai recente dispozitive ale sale, precum LG Velvet și LG Wing, DEZVOLTAREA DE SOFTWARE ANDROID VA INCETA IMEDIAT după anunțul oficial.

 

Astfel, TOATE TELEFOANELE care încă erau în perioada de suport software de unul, doi sau trei ani pentru actualizări de sistem sau securitate, NU VOR MAI PRIMI NOI ACTUALIZARI.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/componente-pc/anuntul-iesiri...

 

O mare bulina neagra la capitolul imagine si credibilitate pentru LG.

In mod evident pretul telefoanelor LG va scadea dramatic, la fel si pretul actiunilor companiei. Nu vreau sa ma pun in papucii celor care au platit cate 3000+ lei pe un LG Velvet si cate 5000+ lei pentru LG Wing.

 

P.S. - Acum vad faptul ca LG Wing este comercializat de reteaua #1 pe pretul standard de 5481 lei, pa cand la Altex pretul aceluiasi telefon este de 3779 lei.

@Reteaua #1 Nice one!

3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember
Blackberry ouț, Huawei așa și așa și acum LG out. În curând vom cumpăra telefoane produse de Apple, Samsung, Xiaomi, Motorola și alți producători mici.

Anonim
Neaplicabil
A venit! https://www.lg.com/global/mobile/mc-announcement

FaraUnID
Campion certificat
Macar au ales sa ofere o oarecare asistenta limitata. Cu toate acestea sa dai cca 5000+ lei pe un LG Wing si sa te trezesti in postura in care nu stii sigur ce se va intampla cu telefonul tau pe termen mediu, e cam aiurea.