Întrebare fară răspuns

Adăugare număr soț la abonamentul meu.

Adăugare număr soț la abonamentul meu. Sunt abonat Orange 8ani, aș dori dacă exista varianta sa adaug și numărul soțului pe același abonament , sau trebuie sa își deschidă și el abonament individual?
In orange shop nu am reușit.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Moniq: Bun venit în Comunitate. Ce înseamnă "adăugare"? Dacă numărul este de prepay, atunci nici o problemă. Adăugarea în contul tău nu e dificilă. Dacă numărul este abonament, atunci trebuie numărul "cedat" de pe un abonat pe altul. Motivul: nu pot fi doi abonați pe un singur cod de abonat. Astfel de operație ar trebui să se poată efectua și într-un Orange Shop. Dacă n-au chef (doar e o operație care nu aduce bonus slugarnicului din Shop) atunci rămâne să te adresezi la serviciul clienți: apel la 300 gratuit sau mai simplu, pe chatul Djingo din pagina de "contact" a Orange.

Dacă aveți două abonamente pe numele dv sau este prepay, atunci se poate. Dacă abonamentul nu este pe numele dv, atunci nu se poate și trebuie cesionat, așa cum.spunea și colegul.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut @Moniq,

Nu poți adaugă numărul soțului pe același abonament. Unui abonament ii poate fi asignat un singur număr.
Poți transforma numărul lui in abonament iar factura poate veni pe numele tau, adică pe aceeași factura va apărea si abonamentul tau dar si abonamentul lui. Asta ti-ai dorii?

Numărul soțului este tot în Orange doar prepay, eu efectuând încărcarea lunar din my Orange as fi vrut sa îl trec și pe el pe abonamentul meu, nu are deloc timp liber pentru a deschide el un abonament. În orange shop mi s-a zis ca este necesara prezenta sa cu CI.
Plus dacă aș găsi și un beneficiu tip family sau ceva de genul trecând și el la abonament pe contul meu ar fi perfect.

@Moniq, ai reușit să preiei pe contul tău numărul soțului? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Buna, Moniq!
Ne poti oferi adresa magazinului, data si ora vizitei, te rugam? Iti solicitam aceste informatii deoarece dorim sa verificam impreuna cu colegii din Shop ce s-a intamplat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!