Întrebare fară răspuns

achizitie xiaomi redmi note 9t in rate cu puncte Thank You

buna. am incercat sa achizitionez un telefon xiaomi redmi note 9t cu obtiunea de prelungire a contractului pe 2 ani de zile. am vorbit pe data de 11.03.21 cu un consultant la telefon si a zis ca ma suna in cursul zilei de astazi la ora 11. dupa cum se vede se apropie de ora 14 iar acel consultant nu mai da nici un semn de viata. acuma nu stiu poate o fi plecat din companie ori poate o fi decedat de nu mai reuseste sa ma sune. intrebarea este pot sa achizitionez acel telefon cu abonamentrul pe care-l am de 8 euro in rate si sa-mi scada valoarea punctelor thank you ori nu este posibil? cu valoarea punctelor pot plati rata pentru un telefon pe care l-am achizitionat acum 1 an si 6 luni? va multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@romeo amarandei, bine ai revenit în Comunitate!
Din ce-mi dau seama, întrebarea ta este una punctuală care implică analizarea contului tău personal (contract, vechime, număr de puncte Thank You etc.) și negocierea/ renegocierea unei oferte cu achiziție de telefon.
Dacă ai făcut deja o solicitare la noi în acest sens, colegii noștri vor face toate verificările necesare și te vor contacta. Îți recomandăm să aștepti apelul lor.
Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate și să ne spui cum s-a soluționat cererea ta.

@romeo amarandei Informativ poti efectua o simulare din contul de abonat si vezi la rezultate obtii.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salutare!
Ține cont că punctele thank you valorează de trei ori mai mult dacă faci achiziția online. E foarte simplu să vezi singur cum stau lucrurile! Apoi faci o comparație cu ce ți se oferă, în caz că nu ai făcut-o deja.
Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!