Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Câștigă 9 telefoane mobile OnePlus cu newsletter-ul YOXO

Abonează-te la newsletter-ul YOXO până pe 11 iulie 2021 și poți câștiga unul dintre cele 9 smartphone-uri OnePlus! Click aici pentru a te abona la newsletter-ul YOXO: https://www.yoxo.ro/newsletter 

 

De ce să te abonezi?
1. Afli primul care sunt ofertele YOXO
2. Ești mereu la curent cu update-urile din aplicație sau cu noile funcționalități ale produsului
3. Ne poți ajuta chiar tu să îmbunătățim aplicația dacă ne oferi feedback
4. Poți câștiga premii cool

 

Cum intri în concurs?
Ne lași datele tale în secțiunea dedicată și ești înscris automat în tragerea la sorți. La sfârșitul perioadei de campanie extragem câștigătorii.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@alterego mulțumim mult pentru topic. I-am întrebat pe colegii noștri despre acest concurs și ne-au spus că nu a început încă. Ne cerem scuze, a fost o eroare tehnică și pagina nu trebuia să fie publică.
Vom reveni aici cu un update când va fi live concursul, împreună cu regulamentul. Mulțumim pentru înțelegere.

@MihaelaC deja am aflat că m-au luat alți colegi de la Orange la întrebări și m-au rugat să retrag postarea până când se va lansa campania respectivă :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@MihaelaC ținând cont că între 1 aprilie și 31 mai 2021 sunt 9 săptămâni și newsletter-ul YOXO oferea 9 premii, nu ar fi trebuit să avem online campania de abonare la newsletter?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego mulțumim pentru reminder.
I-am întrebat din nou pe colegii care se ocupă și mi-au spus că se va lansa campania de abonare la newsletter în data de 12 Aprilie. Atunci vom actualiza și datele campaniei.

Avem regulamentul deja publicat aici https://www.yoxo.ro/newsletter/regulament.pdf iar pagina campaniei https://www.yoxo.ro/newsletter/ se lasă încă așteptată.

În altă ordine de idei @MihaelaC, le poți transmite colegilor care se ocupă de site să nu mai afișeze reclama popup cu voucherul de 25 de lei de la Elefant? Căci pur și simplu ajungem pe pagina campaniei promoționale și renunțăm să ne abonăm la newsletter din cauza acelei reclame care acoperă totul.

Intri, vezi reclamă la altceva decât de aștepți și abandonezi înainte de a face ceea ce intenționai.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego îmi cer scuze pentru întârziere, o să verific din nou și revin cu un răspuns. Le voi transmite colegilor și feedback-ul referitor la pop-up, mulțumim mult.

@MihaelaC mai e nevoie de câteva corecturi... nu se mai termină pe 31 mai 2021 ci pe undeva prin iulie și titlul paginii este "Testează gratis prima lună Yoxo"

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

@alterego Ce cool. Și câtă atenție la detalii. Bravo bravo.

Au fost multe multe lucruri de făcut în ultima perioada și uite că am lansat campania asta promițându-ne că rafinăm detaliile imediat după. Suntem conștienți că mai sunt niște detalii de rafinat și îți mulțumim că ne-ai spus de ele. Întotdeauna este de ajutor să mai ai o pereche de ochi care analizează tot fluxul, mai ales că suntem o echipă așa de mică.
Și pentru că pare ca îți place subiectul, vin cu o întrebare: nu vrei să te trecem pe lista de testeri YOXO? Pregătim tot felul de lucruri în paralel și un ochi așa de atent la detalii este binevenit ️:)

Zi cu soare!

@IoanaA la ce bun un nume pe o listă, mai ales că am prostul obicei să văd în domeniul acesta și cele mai nesemnificative aspecte? Vreți pe cineva care să vă scoată peri albi sau vreți pe cineva care să facă debuging pro-bono?

Sau mă angajați cu drepturi de autor? :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Nu ne temem de niște peri albi dacă sunt pentru o cauză bună. Am auzit că s-au îmbunătățit și formulele de vopsit părul, se poartă și culori mai curajoase. Numai oportunități văd :P

Iar de remunerat, momentan nu avem un program cu recompense pentru depistat bugs sau inconsistente, dar ce idee bună. Poate în viitor avem timp să construim așa ceva. 

Drepturile de autor ale tale sunt. Vrei să îți las review pe LinkedIn că ai un super ochi la detalii? :D


@IoanaA nu vorbeam de recompense financiare :) Oricum sunt destule persoane care semnalează diverse neajunsuri în ceea ce privește ecosistemul YOXO.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!