Întrebare fară răspuns

Daca fac un abonament in magazin iau telefonul pe loc?

Daca ma duc intr-un magazin orange sa iau un telefon la abonament, voi putea lua telefonul pe loc dupa ce depun actele sau dureaza ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde de model.
Daca-l au pe stoc, nu ai de ce sa aștepți.
Nu stiu daca te-ai uitat prin comunitate, dar, sunt probleme de stoc la modele de IPhone, deci, dacă e vorba de un model de acest gen, e posibil sa cam ai de așteptat..

Conform informațiilor existente pe site-ul Orange, modelul Samsung S9 plus, nu maI revine..
Dacă ai noroc sa găsești in vreun magazin modelul asta, ratacit, ok, daca nu, va trebui sa te orientezi la alt model cu caracteristici asemănătoare..

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...

Asta numai mergând intr-un magazin sa vorbesti cu un reprezentant vei afla exact, insa, pe site, modelul apare in stoc, pe negru..
Recomandarea mea ar fi, indiferent la ce model te hotărăști, sa achiziționezi varianta existenta pe stoc și nu vei avea de ce sa aștepți..
Noi, ca si clienții, n-avem de unde sti cat durează sa-si facă aprovizionarea..
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/samsung-ga...

Salutare!
Depinde și de magazinul în care te duci. Dacă mergi într-un alt magazin decât Orange Shop, poate mai au chiar și.modele un pic mai vechi. Cel mai bine este însă să ai răbdarea de a întreba la multe astfel de magazine, dacă ai această posibilitate. Eu am găsit oferte mai bune și o gamă mai variată de telefoane la unele dintre aceste magazine decât la Orange Shop sau in Magazinul online.
Succes!

Salut! Soția mea și-a luat S10, pe abonament, din magazin, pe stoc, nu a așteptat deloc, a ieșit cu telefonul din magazin. Eu îți sugerez sa intri in pagina produsului și să vezi stocul din magazinele apropiate de tine. Ai atașat screen shot. Eu sunt din Cluj, și văd că într-unul din magazinele apropiate exista pe stoc telefonul dorit de tine. Este posibil sa fie și în altele, depinde de locația ta!

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!