Întrebare cu răspuns(uri)

Poti folosi un SIM (numar) beneficiind de resursele de pe alt SIM (numar), pe acelasi telefon?

S-a discutat, nu demult, despre "posibilitatea de a avea doua numere pe un SIM". https://comunitate.orange.ro/questions/2512329-folosi-2-numere-retele-diferite-singura-cartela
Interesant raspunsul "documentat" si "transant", al imposibilitatii realizarii acestui fapt. Aceasta este cauza urmatoarei mele intrebari: Dar un SIM (numar) indiferent de retea, il poti folosi utilizand resurse de pe un alt SIM (numar) pe acelasi telefon? Poate aveti careva vreo idee despre posibilitatea utilizarii SIM-urilor (pentru servicii de voce) in perioada de gratie, indiferent de retea.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@FLo_1 așa este, întrebarea este generală, din aria tehnologică, dar ne-am dorit să clarificăm și să oferim și un răspuns referitor la oferta Orange. Pentru acest caz am scos marcajul.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! In cateva cuvinte, vrem sa punctam un aspect. In oferta de servicii nu avem cuprinsa o astfel de varianta in momentul de fata. Mai exact, daca esti in posesia unui numar A (pe o cartela SIM) in reteaua Orange si doresti sa folosesti resursele unui numar B (care se afla pe o alta cartela SIM) din reteaua Orange sau din alta retea, atunci acest lucru nu va fi posibil, din pacate.

@Orange Assistant: In primul rand iti multumesc pentru raspuns. Desigur, stiu ca oferta Orange nu prevede si nici nu va contine vreodata vreo referire la asa ceva. Totusi, scopul intrebarii a fost conform sloganului "orice despre tehnologie".
Astfel tin sa mentionez ca documentarea in privinta subiectului este superficiala, intrucat sunt in masura sa pot contrazice cele spuse. De ce? Intrucat ("in cateva cuvinte") am apelat angajati Orange (si nu numai) cu numarul de prepay aflat in perioada de gratie, desi persoanele respective nu vor putea spune ca am apelat de pe alt numar.
Restul e o poveste despre VoIP si posibilitatile acestei tehnologii, ignorata de multi utilizatori, chiar si in topicurile dedicate acestui subiect.

Si am asistat din nou la cum ajunge limitarea cunostintelor specialistilor Orange la 《"nu va fi posibil"》sa marcheze din "burta darnica de clementina" raspunsul ideal, dar FALS, MINCINOS SI NEPROFESIONAL. Pai daca nu se poate la Orange inseamna ca nu se poate deloc???? Aici e despre tehnologie sau despre "cine-i mai tare-n muschi decat Orange??". Dezamagirea serviciilor Orange devine tot mai profunda, iar abordarea Orange este pe zi ce trece tot mai accidentata. Sfat: Fiti profesionisti, expertilor din spatele Oro asist.

@FLo_1 așa este, întrebarea este generală, din aria tehnologică, dar ne-am dorit să clarificăm și să oferim și un răspuns referitor la oferta Orange. Pentru acest caz am scos marcajul.

Mulțumesc @MihaelaC. Voi considera răspunsul oferit de tine ca soluție întrucât alt răspuns nu va exista pe acest topic și cu atât mai mult unul care să fie din aria ”tehnilogie”, alta decât ”sfera exclusivă a serviciilor Orange”. Mulțumesc încă o dată pentru înțelegere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!