Întrebare fară răspuns

Utilități de la Orange

Pornind de la faptul că Digi a intrat acum câțiva ani pe piața de energie electrică, nu vi s-ar părea interesant ca și Orange să intre pe piața de energie, și de ce nu, și pe cea de gaze naturale? Mie unul mi-ar plăcea să îmi plătesc toate serviciile și utilitățile într-un singur loc. Dacă vă place ideea propun să votați acest topic și să îl trimitem ca feedback către Orange, poate pe viitor iau această posibilitate în considerare.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@bogdan_osan, mulțumim pentru topic! Îl vom reîncadra în subcategoria "Sugestii" pentru că se potrivește mai bine și vom primi mai multe răspunsuri în acest fel.
Așteptăm, desigur, și părerea celorlalți membri din Comunitate.

Salutare! Am mai găsit această propunere în altă parte și am spus că mi se pare interesantă și chiar mi-ar plăcea să am și energie electrică de la Orange. Mulțumesc!

Aveti grija cu ce va "ungeti". Daca OM poate fi un IFN gestionat de o mana de pacalici, ca furnizor de utilitati iti trebuie mai mult decat cunostinte de "ambalare" a unui produs preluat de la distribuitorii nationali zonali, cunostinte tehnice si nu in ultimul rand ceva mai multa stabilitate in gestionarea aplicatilor si sistemelor aferente. Daca ceea ce este pana acum e "amatorism", pe parte de utilitati discutam de mai mult decat "responsabili cu facturarea". Responsbilitate in comunicare, citiri de indecsi, comunicare intre distribuitor si consumator pentru un reglaj permanent al ofertei, legatura cu distribuitorul pentru consumator in cazul eventualelor avarii. Aveti grija ce va doriti. Nu e pentru orice SRLeu.

bogdan_osan iti dau un sfat "batranesc" -" Nu-ți pune toate ouăle într-un singur coș! "

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Salut Bogdan,interesant topicul dar eu sunt putin rezervat :)
Totusi sa stii ca si acum poti plati toate utilitatile intr-un singur loc: Orange Money :))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Daca, ipotetic vorbind, pe viitor o sa vedem Orange Energy si daca acest produs va functiona asa cum functioneaza Orange Money sai internetul mobil in ziua de astazi....... prefer sa investesc intr-un generator sau in panouri fotovoltaice.

P.S. - Poate facem o petitie pentru ca Orange sa intre pe piata serviciilor funerare! Nu de alta dar calitatea serviciilor si a materialului uman din companie, de prin 2009 - 2010 si pana astazi sunt in cadere libera si ne omoara cu zile. Macar sa stim una si buna!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!