Întrebare fară răspuns

Viteza internet extrem de mica Podu Iloaiei, județul Iași

Buna ziua.

De o perioada destul de mare, 1 an aproximativ internetul merge foarte greu in zona mea Podu Iloaiei, județul Iași. Viteza de internet este extraordinar de redusa aproape inexistenta. Am atasat o poza cu un test de viteza în care aceasta este de 0.1 mb/s pentru download ceea ce e incredibil pentru o retea 4G. Nici macar la orele online nu pot participa din aceasta cauza.
Mulțumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Vad ca ai un telefon Samsung, tasteaza *#0011# si pune valorile aici sa le vedem. Alege stack 1 in meniul urmator, ca vad ca e in slot 1 SIM-ul.
Este posibil sa ai doar B20 si e congestionata la maxim.

Cred că este și foarte aglomerată rețeaua. Părerea mea este că în zone de genul ăsta, dacă nu există B 3 sau B 7, ar trebui să se adauge și aceste benzi cât mai repede cu putință. Practic, abia se conectează. Încearcă și pe 3g, poate este un pic mai bine!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Am postat aici rezultatele, problema e pe mai multe telefoane. Cum intru in zona asta merge foarte greu orice as folosi. Am încercat sa schimb APN, 2G,3G aceeasi treaba.

Salut @Andreim_1,
‏‏‎ ‎
Pentru a fi analizata problema ta trebuie sa trimiti un mail din sectiunea contact (https://www.orange.ro/contact/ ) unde sa atasezi teste de viteza folosind aplicatia Netograf. https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.netograf...
Sa ne spui ce sa rezolvat dupa aceasta sesisare.

Exact! Unde este doar B 20 și e aglomerată rețeaua ( RSRQ -12), nu prea ai șanse să meargă internetul, până nu se măresc capacitățile.Dar trebuie sesizat acest aspect la serviciul.clienti@orange.ro sau prin celelalte metode de comunicare. Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut,
Am făcut sesizare si aparent dupa verificările lor totul e ok, desi in realitate nu e ok deloc si normal.
O sa le fac teste de viteza pe 3 dispozitive diferite si le trimit poate totuși fac un upgrade.
Mulțumesc pentru sfaturi

Succes și să ne ții la curent!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!