Întrebare cu răspuns(uri)

Returnare telefon cumparat in rate din magazin online

Buna !
Am procurat un telefon in rate si nu sunt multumit de el, pot sa il returnez inapoi ?
Procurarea a fost acum o zi.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Intri in contul tau Orange de pe care ai efectuat comanda, la sectiunea ''Magazin'', apoi ''Comenzile mele'', iar apoi alegi comanda respectiva unde vei vedea ca apare un buton denumit ''Doresc sa fac retur''. :)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (2)

50%

2 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut, nikusoor07. Bine ai venit în comunitate.
De unde ai achiziționat telefonul, din magazinul online sau dintr-un Orange Shop?
Nu funcționează ok sau este alt motiv pentru care îți dorești să îl returnezi?

Returnarea unui produs cumparat din magazinul online defect sau care prezintă urme de deteriorare se poate face în termen de maximum 30 de zile de la primirea comenzii.
Trebuie să anunți că vrei să returnezi produsul şi modalitatea în care vrei să şi se retuneze contravaloarea comenzii, prin una dintre următoarele modalităţi:

  • fie prin telefonic la numărul scurt 300
  • fie printr-un mesaj trimis din secţiunea de contact
  • printr-un e-mail trimis la adresa magazinonline@orange.ro

Suma de bani plătită pentru comanda iniţială:

  • poate fi folosită pentru o noua achiziţie online
  • se poate returna într-un cont bancar
  • se poate returna în contul de convorbiri Orange

Dacă te-ai răzgândit şi nu mai doreşti să cumperi produsul pe care l-ai comandat deja, iar produsul a plecat deja din depozit şi se află la curier în curs de livrare, anularea comenzii nu se mai poate procesa. În această situaţie, există posbilitatea de a refuza livrarea comenzii, la curier. Iar dacă ai plătit deja această comandă, trebuie să contactezi serviciul clienți prin una dintre metodele de mai sus, pentru a stabili împreună cu tine care este cea mai bună modalitate de returnare a banilor.
Sursa - https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-returnez-un-produs-...
Nu am găsit informații legate de returnarea unui produs în cazul în care l-ai primit deja, care nu are defect și te-ai răzgândit, dar cedl mai probabil se aplică termenul de retur de 14 zile prevăzut de legislație

Returul se face printr-un email la magazinul online in care specificati numarul facturii.Veti primi un email de confimare cu inregistrare returului cu numar de ordine in care veti fi anuntat ca va veni curierul sa ridice telefonul returnat in termen de 3 zile lucratoare
''Dupa predarea produsului la curier, in termen de maxim 14 zile lucratoare returul va fi inchis, corectiile vor fi efectuate pe contul dumneavoastra, astfel vor fi anulate ratele, va fi retrasa perioada contractuala adaugata pe cont, vor fi realocate punctele Orange Thank You si vi se va reda dreptul de achizitie a unui nou telefon. ''
Asa am procedat eu in februarie ,intre ghilimele este mesajul de la magazinul online,nu am avut probleme , s-au respectat termenele.

Intri in contul tau Orange de pe care ai efectuat comanda, la sectiunea ''Magazin'', apoi ''Comenzile mele'', iar apoi alegi comanda respectiva unde vei vedea ca apare un buton denumit ''Doresc sa fac retur''. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!