anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imi doresc mai multe zile de stat pe internet

Bedinbă23
Junior
Nu imi ajung cei 50,00 de GB o lună de zile și încă 10 GB. Se termină într-o săptămână și nu descarc și nu instalez nimic de pe Magazin Play. Gen jocuri etc. foarte multe.
Ce să fac? Se consumă repede internetul și la Telekom la fel în GB dar la Vodafone tot în MB este și îți oferă 30.000 iar la 6 Euro cam 60.000 de MB suficient.
Și vreau să-mi cumpăr o tabletă și dacă descarc instalez prima dată la tabletă. Că nu am aceste aplicații. Ce mă fac dacă se termină internetul datele mobile la Facebook și Messenger sau Instagram fără jocuri nici măcar una. Că am la Facebook jocuri multe nelimitat fără să instalez să descarc din Magazin Play.
Primesc 100 GB în 17 noiembrie cănd îmi expiră creditul că l-am încărcat pe 16 septembrie. Ajuați-mă vă rog cănd i-am spus luna trecută că nu mai am internet s-a speriat, a spus ce ai consumat internet gata au instalat ai descărcat ceva din Magazin Play.
Eu am spus nu am descărcat sau instalat ceva jocuri sau altceva. Nu mint, dar tatal meu spune atunci de ce nu mai ai internet a trecut o săptămână de cănd am încărcat creditul cum se poate așa ceva, dar primești mai mult net 100 GB la banca de net. Dar urmezi pașii de mai jos și gata ai 100 GB, dar la Orange înainte era cu MB.
Dintr-o dată primesc un mesaj de la Orange la info credit că nu se mai afișează în MB, de acum se afișează în GB, eu am spus ce, cum, de ce au schimbat, asta era mai bine în MB decăt în GB. Internetul se consumă repede după părerea mea și mulți spun asta la comentați orange. Și telefonul meu se numește Huawei y6 2019 are viteză n-am ce-i zice, este bun.
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Indiferent ca este afișat în mb sau gb, netul tot atat e, deci nu are importanta în ce unitate de măsură este afișat.. Cum reușești sa consumi atat de mult net? Pe ce aplicații intri? Eu mai mult de 5 GB (5000 MB), nu cred ca folosesc.. Din ce am observat YouTube este un mare consumator.. Ar trebui, unde ai posibilitatea, sa folosesti wi-fi..

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Miha_Z
#StarMember
Buna daca ai acasa wi-fi, stai conectata la el si nu mai folosi datele mobile. Eu asa fac, chiar daca am internet nelimitat. Si foloseste datele mobile cand nu te poti conecta la o retea wi-fi si poate asa iti vor ajunge. Daca ai cumva aplicatia Tik tok aceea consuma multi Gb si de acolo e posibil sa fie si consumul mare de internet.

Jay
Campion certificat
Indiferent ca este afișat în mb sau gb, netul tot atat e, deci nu are importanta în ce unitate de măsură este afișat.. Cum reușești sa consumi atat de mult net? Pe ce aplicații intri? Eu mai mult de 5 GB (5000 MB), nu cred ca folosesc.. Din ce am observat YouTube este un mare consumator.. Ar trebui, unde ai posibilitatea, sa folosesti wi-fi..

Bedinbă23
Junior
Nu am wifi acasă nu-mi merge îl activez și nu merge. Înainte nu descărcam și nu instalam nimic și era în MB atunci și mergea internetul o lună, dar acum nu merge, ce să fac. Și am 3G nu 4G ca să nu-mi mai consume internet am dezactivat și notificările la toate, numai la facebook și messenger nu am dezactivat, pentru că nu am vrut eu, am nevoie de ele si vreau un răspuns concret. Din 50,00 GB acum am 33,04 în 2 zile. Am dat la info credit și mi-a dat acest mesaj.Da de-aia am internet ca să navighez și sa nu am aplicația TikTok instalată. Eu navigez pe YouTube și Facebook și Google și Instagram dar mai rar atăt. Scrieți-mi căt mai mulți în comentari aștept răspuns căt de curănd. Și da are o importanță dacă este în MB sau în GB că în MB primești 3000 cam așa la Vodafone și descarci nu mult dar descarci dar aicea o aplicație dacă descarci nu mai ai internet.

Bedinbă23
Junior
Nu merge să bag un fișier o poză să arăt dovada căt aveam și căt am acuma că spune că nu am memorie insuficiență.

Jay
Campion certificat
Consumul foarte mare, in cazul tau 17 gb (17000 mb), in 2 zile, este din cauza comportamentului online, depinde pe ce site-uri intri și ce alte aplicatii folosesti.. poate nu le folosești tot timpul, dar, sunt aplicatii care odată instalate, consuma net și când nu le deschizi.. presupun ca nu intri doar pe facebook, instagram si messenger?!.. Daca vrei sa stai mai mult pe net, in momentul de fata, bonusul la reîncărcare cu o opțiune de minim 5 € este de 100 gb (100000 mb), doar daca reîncărcarea se face din My Orange.. Daca vrei sa stai mai mult pe net, trebuie sa vorbesti cu cineva sa poti folosi wi-fi acasa, n-am înțeles exact, nu ai sau nu merge.. si, cand esti undeva unde exista wi-fi sa-l folosești... Inteleg ca ai o optiune activa si-atunci ai, pana la 18 noiembrie, posibilitatea sa obtii 20 gb o data la 30 de zile, daca intri pe banca de net.. si, inca mai este valabila campania, pana la 1 noiembrie, prin care primesti un bonus de 100gb, care se poate activa tot din My Orange, de asemenea, o singura data la 30 de zile.. Altfel, fara wi-fi (sau hotspot de la telefonul altcuiva) fara o verificare si eliminare a aplicațiilor pe care nu le folosești si consuma net, sau fara alta reîncărcare, de preferat din My Orange, nu vad cum ai putea sta mai mult pe net.. Nu cred ca Orange va schimba unitatea de masura, din gb in mb, la solicitarea unui client si, cel puțin momentan, nu da 100 gb la o încărcare online, doar la cea din My Orange.. Comunitatea Orange este formata din clienti, nu din angajați Orange.. un răspuns concret il vei primi de la un reprezentant Orange, daca exista o alta varianta nementionata in răspunsurile date, sau, daca este ceva de completat.. Link-uri de unde poti activa bonusurile.. din My Orange.. https://www.orange.ro/myaccount/reshape/banca-de-net https://www.orange.ro/myaccount/reshape/faci-ce-faci-si-tot-castigi

mihai_13
Maestru
- eu zic sa renunti la facebook ! (iti face rau la buzunar si la educatie) incearca sa te concentrezi pe "SCOALA" ! , incepe cu arta dialogului ...

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă vrei să ai mult mai mult internet inclus, adică nelimitat, poți să treci la abonamentul Orange Smart 15, unde ai net și totul nelimitat. https://www.orange.ro/abonamente/ Este mai scump (15 euro tva inclus), dar ai ce ți-ai dorit. Altă soluție, la așa consum, nu prea văd. Sigur, există alternativă la concurență, cu prepay nelimitat, dar acolo sunt restricții! Baftă!

FaraUnID
Campion certificat
@Bedinbă23 Verifica in telefon si vezi ce aplicatii consuma cel mai mult net, dupa care poti incepe sa-ti optimizezi dispozitivul. Foarte multe aplicatii ruleaza in background si fac trafic de date fara interventia utilizatorului. O alta recomdare ar fi o scanare a telefonului cu ajutorul unei suite de securitate de incredere si cu rezultate dovedite, deorece exista posibilitatea sa ai in telefon o aplicatie rau intentionata care sa tina deschisa conexiunea la internet.

Bedinbă23
Junior
Nu știu ce înseamnă Begraud sau cum dispare ea. Dar eu am 21 de ani și nu merg la școală sau liceu. Și nu dezactivez Facebook că nu vreau eu. Și înainte, acum un an, doi, intram pe internet și stăteam pe ce vroiam eu și nu mint deloc. N-am de ce să mint că nu am de ce să fac asta. Vreau să spun așa că acuma se consumă trafic de internet date mobile foarte repede. În MB era mai bine decât în GB, acuma am 18,4 GB plus cei 800 de MB de la Orange Suporter, am primit ieri. Deci nu-mi dați un răspuns concret. Și a trecut 7 zile de internet și mai am mult. Și am dezactivat și aplicațiile din fabrică E-mail si G-mail și App Galery, Google Foto și multe altele care consumă internet. Dar dacă nu ești activ pe o aplicație de ce consumă internet?

Ascary
Campion certificat
Ai aplicatii asa zise free,dar care vin cu un pret,adica publicitate. Acestea iti consuma din trafic fiindca ruleaza chiar daca nu le vezi facand acest lucru. Stergeti aplicatiile inutile. O resetare a telefonului la setarile din fabrica ar fi o solutie apoi iti instalezi doar aplicatiile de care ai nevoie. Nu FB,sau Google iti face trafic mult,asa ca poti sa le lasi. Reincarca un Prepay si mai primesti ceva GB bonus. Treci la un abonament mai mare cu trafic mai mult. Acum sunt disponibile si optiuni de trafic nelimitat si astfel ai scapat de griji.

Bedinbă23
Junior
Nu vreau abonament deoacere este scump și părinții mei nu își permit așa ceva așa, mi-au spus. Dai 2 milioane pe lună la un abonament, depinde și de câți Euro vrei tu să ai. Și Facebook sau Google nu pot să le dezinstalez deoarece așa vreau eu. De ce nu dă 100 de GB în fiecare lună și încă 10 GB? Atunci ai înțelege ceva, e mai clară situația.

Razvan
#StarMember
Facebook și YouTube consumă multe resurse de date, mai ales pe video. La ce consum faci, cel mai bun este o conexiune wireless acasă sau o cartela de la alt operator mobil care oferă internet nelimitat cu 6 euro (fără tva).