Întrebare fară răspuns

Update software Orange Neva Jet 5G

Salut! Aveti informatii despre un posibil update de software pentru Orange Neva Jet 5G? Momentan are doar Android 9 ( curand apare Android 11) si ultima actualizare de securitate e din noiembrie 2019.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@crocodilul_1 Bun venit in clubul utilizatorilor de produse cu firmware custom Orange. Din pacate pentru noi, posesorii acestor dispozitive the future is not bright, deaorece actualizarile sunt oferite foarte greu si extrem, extrem de rar.

Lucru acesta il stiu inca pe vreama cand utilizam telefoane SPV (aka HTC-uri rebrand-uite Orange). In perioada respectiva chiar am luat legatura cu HTC pentru un punct de vedere referitor la update-uri si pacht-uri de securitate iar acestia s-au spalat elegant pe maini spunand ca ei trimit actualizarile catre operator si ca depinde exclusiv de acesta daca si cand decid sa le ofera utilizatorilor.

In zilele noastre utilizez un Huawei E5573B Airbox care nu a primit nici un update din momentul in care l-am achizitionat.

Salutare si bun venit in comunitatea Orange!
Cu siguranta se va anunta daca vor aparea update-uri legate de sistemul de operare. In link-ul de mai jos se gasesc mai multe detalii in legatura cu acest smartphone https://comunitate.orange.ro/questions/2203291-orange-neva-jet-5g-zvon-realitate

Salut! Bine ai venit în comunitate! Fiindcă update-ul nu a mai fost lansat din noiembrie anul trecut, puțin probabil să se mai lanseze ceva în continuare.

Am vorbit si cu un consultat Orange si deocamdata nu este anuntat niciun update.Destul de rusinoasa situatia pentru Orange, avand in vedere ca telefonul "original" ZTE Axon 10 Pro, are updateuri la zi, la Android 10.

Salutare!
Din păcate, la telefoanele/dispozitivele branduite, cam așa stau lucrurile, adică vin foarte greu upgrade-urile. În cazul acestui telefon, cine știe când sau dacă va mai veni. Oricum, dacă el funcționează bine, nu trebuie să îți pierzi speranța și poate va veni când nici nu te aștepți!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!