anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Tableta scolara - nu merge sa se conecteze la internet

Bibi_3
Începător
Buna
am și eu o tableta școlară și nu merge sa se conecteze la internet
8 Răspunsuri 8

LOCKO
Junior
Din imagine pare ca nu este nici o retea WiFi in apropiere si din acest motiv nu te poti conecta la internet. Trebuie sa dai mai multe detalii despre tableta, are slot pentru SIM?

Vio73
#StarMember
Salutare! Fiecare elev care primește tabletă de la școală trebuie să își facă un cont de școală, pentru a se putea intra la ore. Nu poți folosi această tabletă la orice, ea fiind destinată exclusiv lecțiilor online. Cere ajutor din partea dirigintelui clasei și sunt convins că îl vei primi Succes!

teacher_
#StarMember
@Viorel, și la noi la școală s-au dat, dar conturile făcute nu erau cele principale. Contul principal rămâne cel pe care îl faci tu, cu terminația @gmail.com (sau altul, după caz) Cel primit de la școală este subsidiar lui (are terminație cu numele scolii, @colegiul-economic.ro, de exemplu) @Initiator, după cum se vede imaginea, este cel mai probabil o tableta Lenovo. Sugestia mea este sa stai exact langa routerul wi-fi pentru că altfel nu o sa ai net prea bun, sa faci hotspot de pe un alt telefon, sau să încerci să-i pui o cartela, după cum scria unul dintre colegi mai sus. Daca tot nu merge, o returnezi la școala de unde ai primit-o, și asta este. Și noi ne confruntăm cu aceeași situație. Tabletele cumpărate sunt din cele mai slabe (atât a fost bugetul) și elevii se mai plâng de calitatea semnalului...

FLo1
#StarMember
Dacă tableta este primită de la ȘCOALĂ, atunci depinde cum a primit-o: Cu SIM sau fără? Dacă nu are SIM ... înseamnă că a fost declarat elevul ca având acces internet acasă (WIFI), altfel primea și SIM cu internet. Pe de altă parte, ”ajutorul dirigintelui” a fost tableta pusă în brațele elevului, dirigintele fiind necesar a fi dăscălit el mai întâi de folosirea unui astfel de device.

teacher_
#StarMember
@Flo, eu personal am declarat 2 elevi care nu au internet, din cauza zonei de munte unde stau și crede-mă, nu au primit cartela, ci doar o tableta care pe măsură ce trece timpul tine bateria tot mai puțin (și se întrerupe tot mai des). Nu se primesc tablete cu cartela in funcție de ce declara, ci de fondurile existente. In Turda, de exemplu, toți elevii (toți!!!) de la unele școli au primit tablete cu SIM, indiferent de ce au declarat (că au acces la net, că nu). Depinde de fondurile primăriilor, inspectoratelor, chiar și de fondurile proprii ale școlilor, etc

FLo1
#StarMember
@teacher_: Ți-aș detalia situația din același județ dar mesajul ar fi șters (aka neadecavare topicului). Mă conformez topicului rețelei numărul 1 și spun doar atât (deși se știe): internetul pe tableta este funcțional dacă este asigurată o conexiune via SIM sau conexiune WIFI via router. Simplu. Restul sunt detalii.

teacher_
#StarMember
Așa este 🙂

Vio73
#StarMember
În zona mea au primit cartele cu sim chiar de la Orange, care le-am configurat pentru folosirea online ( o parte dintre ele chiar eu). Mai sunt probleme de conectare, pentru că sunt foarte slabe, dar evident că merg și prin wifi!