Întrebare fară răspuns

Prelungire abonament prin achizitionare unui telefon fara rate

Daca prelungesc abonamentul pe o perioada de 24 de luni prin achizitionare unui telefon fara rate, voi fii nevoit sa platesc valoarea integrala a telefonului la livrare sau valoarea telefonului este inclusa in aceea factura lunara ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Vei plăti integral telefonul la livrare, după ce se fac reduceri (dacă acestea există). Poți cere și o ofertă personalizată prin intermediul căilor de comunicare existente.

Alin, daca achiziționezi un telefon FARA rate, înseamnă că trebuie sa plătești telefonul pe care il achiziționezi cand primești coletul..
Abonamentul este un serviciu, pe care îl alegi pentru resursele pe care ti le oferă si, Indiferent de valoarea abonamentului, niciun abonament nu include și pret la telefon..
Abonamentele au valori diferite, la fel și telefoanele și sunt multe variante de preț pentru fiecare, nu ai cum sa incluzi in pretul unui abonament si telefonul pentru ca nu știe nimeni ce telefon cumpara fiecare si, unele telefoane sunt câțiva euro, altele sunt sute de euro..
Dacă tu prelungești abonamentul si achiziționezi telefonul online, vei vedea in cosul de cumpărături ce trebuie sa platesti lunar si ce trebuie sa platesti acum adica in momentul achiziției, cand primești coletul..
Daca achiziția va fi CU rate pe factura, atunci da, ratele vor fi incluse lunar pe factura, dar, nu in valoarea abonamentului ci în plus fata de aceasta..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Alin.@ Vei plati integral valoarea telefonului dupa ce se aplica reducerile comerciale si dupa ce se scad eventualele puncte OTY. Suna la serviciul clienti si cere sa te contacteze cineva de la retentie, pentru ca, in mod normal, la o prelungire de 24 de luni se acorda unele reduceri din pretul standard.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!