Întrebare cu răspuns(uri)

Abonamentul Orange Smart 15 are sau nu internet nelimitat?

Incerc sa îmi dau seama dacă acest abonament are sau nu internet nelimitat la viteze de bun simt, în funcție de zona în care te afli și nu cu limitări impuse după un anumit trafic efectuat.
În descrierea inițială spune ca netul este nelimitat, ulterior nu se precizează nimic despre internet, ca mai jos sa scrie ca netul este nelimitat pt anumite aplicații (FB, Messenger, etc).
Cum e pana la urma? Are cineva acest abonament?
Știu ca s-a mai discutat la modul general despre noile abonamente Smart, dar voiam niște păreri pertinente strict despre acest abonament, de preferat de la cei care îl dețin deja și au făcut trafic suficient de internet.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Abonamentul are internet nelimitat, cu viteza maximă a rețelei permisă în zona respectivă, funcție de tehnologia utilizată.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (11)

Da (70)

86%

70 membri au votat cu DA

11 membri au votat cu NU

86% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Abonamentul are internet nelimitat, cu viteza maximă a rețelei permisă în zona respectivă, funcție de tehnologia utilizată.

Salut,

Asa cum a spus si Razvan, Internetul este nelimitat si nu se aplica restrictii de viteza dupa un anumit trafic de internet consumat.

O zi buna!

Salut! Vitezele maxime care se pot atinge la abonamentul Orange Smart 15 cu toate conditiile indeplinite (acoperire, telefon compatibil etc.) sunt urmatoarele:
4G - pana la 142 Mbps pentru download si pana la 47.5 Mbps pentru upload
4G+ - pana la 355,6 Mbps pentru download si pana la 47,5 Mbps pentru upload
Toate aceste informatii sunt afisate pe site-ul nostru aici https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/

Abonamentul este 5g, dar suportă și celelalte tehnologii. Sigur, pentru 5g, îți trebuie un telefon care să suporte acea tehnologie.

Adica pe un S10 Plus va functiona doar pana la 4G+, si pe altul cu tehnologia 5G implementat va ajunge si la 5G ? Va fi stabil pe 4G+ (pentru S10+), daca este asa ? Intreb pentru ca eu nu am stabilitate, ba este 4G, ba sare la H+, si nu stiu daca sa schimb abonamentul, telefonul,....in zona industriala Ploiesti est.

Salut, Geppetto!

Daca sunt indeplinite toate conditiile de aici https://www.orange.ro/tehnologii/5g/ , atunci vei putea beneficia si de tehnologia 5G.
Legat de zona ta, acoperirea este foarte buna pe 4G, insa calitatea semnalului este influentata de mai multi factori (congestie retea, nivel de ecranare semnal, structura cladire etc.) si de aceea nu putem garanta o viteza constanta.

O zi buna!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!