Întrebare fară răspuns

Pot schimba 5 euro internet in 5 euro credit ?

Am incarcat o cartela cu 5euro internet o pot schimba in 5 euro credit ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde cat timp a trecut de cand ai ales acea optiune, daca s-au consumat din resurse.. numai cu serviciul clienti poti incerca sa rezolvi asta..
Poti incerca si sa vezi daca te ajuta solutia de aici..
https://comunitate.orange.ro/questions/2385497-transform-5-euro-minute

Teoretic ar trebui sa-l poti recupera creditul, daca n-ai folosit nicio resursa.. practic n-am fost in situatia asta..
Pentru alte informatii ajutatoare ar mai fi solutia din al doilea raspuns sau link-ul acesta.. https://www.orange.ro/help/cum-pot-activa-sau-dezactiva-o...

Creditul nu revine automat pe cont daca dezactivezi optiunea.. mai bine ia legatura pe chat cu un consultant, fiind logat in contul tau My Orange, ca sa nu fie nevoie sa mai scrii datele pentru contactare.. Succes!
LE: Posibil sa nu se fi actualizat inca datele contului.. de obicei, in weekend mai apar astfel de intarzieri..

@Jay: o optiune dezactivata este o optiune dezactivata, adica pe viitor nu se va reactiva automat. Dar o data activata, creditul este transformat in optiunea aleasa. Șanse de revenire / renuntare la o optiune activata sunt cam imposibile, dar merita incercat la serv.clienti.

Trebuie luată legătura urgent cu un consultant Orange (dacă nu ai făcut-o deja) și doar acesta te poate ajuta. Dacă zici că nu ai consumat din internet. Altfel, nu mai merge! Baftă și să ne spui dacă ai reușit!

Nu am reusit , eu incarcasem cu 5 euro credit si am primit obtiunea cu internet , cand intru in My Orange imi spune ca am activa obtiunea 5euro credit , voi merge la un sediu Orange

Sa nu fim visatori. La o saptamana de la activare cine mai schimba o optiune in alta? E deja pe principiul "marfa vanduta nu se schimba". Ca sa nu mai spun ca telefonul cu acele resurse probabil a fost si folosit in aceasta perioada.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!