Întrebare fară răspuns

As dori sa achiziționez un telefon mobil în rate pe abonamentul meu fără prelungire

Buna ziua,
As dori sa achiziționez un telefon mobil în rate pe abonamentul meu fără prelungire.
Cum as putea face asta în magazinul online?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Telefon in rate fara sa prelungesti abonamentul poti face numai in Orange Shop.Eu am facut acest lucru in februarie anul acesta.Trebuie sa fi abonat de cel putin 18 luni.
https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/#...

Uite o informatie noua.. eu n-am stiut ca este posibil sa cumperi in rate pe factura Orange, fara sa prelungesti abonamentul..
Am crezut ca indiferent de varianta, online sau shop, trebuie sa-ti prelungesti contractul pentru o perioada cel putin egala cu numarul de rate..
Stiam de varianta in rate fara prelungire abonament, doar daca ai un card partener Orange, prin care poti cumpara in rate..
Oricum, prelungirea abonamentului, cand achizitionezi un telefon, te ajuta prin faptul ca pretul telefonului este mai mic daca prelungesti si un abonament, decat daca il achizitionezi la liber..

@Jay am vrut un telefon în rate și reducerea abonamentului la 8 euro dar am aflat ca nu mai am decât resurse naționale și primisem deja telefonul așa că am mers în Orange Shop și consultantul m-a sfătuit să fac retur și am achiziționat pe loc telefonul dorit în rate fără prelungire, dar am accesat și card Orange cu cont Orange Money pentru facilitatea plății ratelor direct din cont

Și ce abonament ai în prezent, interesant ceea ce spui. Și eu ma gândeam la un telefon în rate în perioada, cu hotsummer, dar nu ma încadrez.

@Razvan mergi in Orange Shop ,magazinul online nu raspunde la toate intrebarile , si depinde de consultant,desigur,poti avea telefonul dorit in rate.Eu am luat un Huawei Pro 30 Lite ,pretul imprumutului 1200 ron , rata lunara 57 ron pe 2 ani(se fac formalitati de imprumut ca la banca cu interogarea biroului de credit)

Da @Razvan ,doream un telefon cu NFC sa pot face plati cu el si mi-a fost cel mai usor asa prin credit fara sa-mi stric prelungirile , asteptam o oferta de retentie la un abonament care era expirat , pe care am si primit-o ,de altfel , dar asta este alta poveste

Interesant, dar cred că e mai simplu cu un card de rate de la un magazin online.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!